ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Παίκτης της χρονιάς στην Ιταλία ο Κριστιάνο! (pic)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδεικνύεται ως ο καλύτερος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος βάσει στατιστικών στοιχείων.

Παίκτης της χρονιάς στην Ιταλία ο Κριστιάνο! (pic)

Από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στη Γιουβέντους δεν έχει σταματήσει να σκοράρει. Δεν έχει σταματήσει να σηκώνει κούπες. Δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί νέα ρεκόρ. Όλα αυτά με την υπογραφή του. Όλα αυτά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λογικό και επόμενο ο Πορτογάλος φορ να έχει τρελάνει τα κοντέρ και τους αριθμούς.

Ο έμπειρος στράικερ ήταν και φέτος καθοριστικός στην πορεία της “Μεγάλης Κυρίας” προς το ένατο σερί πρωτάθλημα. Το δεύτερο στα “καπάκια” για τον ίδιο. Χάρη στα δικά του γκολ οι “μπιανκονέρι” είτε πήραν πόντους σε δύσκολα ματς, είτε επικράτησαν σε κάποιο ντέρμπι ή καθοριστικό παιχνίδι.

Αν έλειπε ο Κριστιάνο τότε δύσκολα η φετινή Γιουβέντους θα έφτανε μέχρι την πηγή, πίνοντας και πάλι νερό. Ωστόσο, αυτή είναι μία κουβέντα που μπορεί να γίνει μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν. Το μόνο που έλειψε φέτος στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ήταν η κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Εκεί είδε την πλάτη του Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο φορ της Λάτσιο σημείωσε πέντε γκολ παραπάνω από τον ηγέτη της ομάδας του Τορίνο (36 έναντι 31), με αποτέλεσμα να κατακτήσει την κορυφή της Ιταλίας, αλλά και να αναδειχτεί παράλληλα το πρώτο “κανόνι” σε όλη την Ευρώπη. Ο... καλός ο Κριστιάνο έχει και άλλο μονοπάτι! 

Ο… καλός ο Κριστιάνο έχει και άλλο μονοπάτι!

Το να είσαι πρωταγωνιστής σε μία ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους, στα 35 σου μόνο εύκολο δεν είναι. Πόσο μάλλον να σημειώνεις και 31 τέρματα. Αλλά όταν μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όλα πάνε… περίπατο. Τα νούμερα του ταλαντούχου παίκτη ήταν τέτοια που σε πολλές κατηγορίες ήταν πρώτος και καλύτερος.

Αποτέλεσμα; Να αναδειχτεί ως ο πιο πολύτιμος ποδοσφαιριστής της Σέριε Α για την σεζόν που μόλις έκλεισε. Η ιστοσελίδα “whoscored.com” του έδωσε το εν λόγω βραβείο μιας και βάσει στατιστικής ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε ούτε… έναν αντίπαλο που να τον κοιτάει στα μάτια. Παρά το γεγονός πως δεν σημείωσε τα πιο πολλά γκολ. Παρά το γεγονός πως δεν είχε τις πιο πολλές πάσες- κλειδιά ή πάσες ή τις πιο πολλές ασίστ.

Στις συγκεκριμένες κατηγορίες ο Κριστιάνο τερμάτισε 27ος και 34ος. Παρόλα αυτά ήταν εκείνος με τα περισσότερα MVP βραβεία και τα περισσότερα σουτ ανά αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ