ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sky Sports: “Δίνει τα χέρια με Γιουνάιτεντ ο Σάντσο”

Ολοένα και πιο κοντά στο να τα βρει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο, όπως έκανε γνωστό το "Sky Sports".

Sky Sports: “Δίνει τα χέρια με Γιουνάιτεντ ο Σάντσο”

Δεν είναι μυστικό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Τζέιντον Σάντσο εδώ και καιρό. Ο ίδιος έκανε ακόμη μία σπουδαία σεζόν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μέχρι και η Λίβερπουλ φαίνεται να τον “γλυκοκοιτάζει”, όπως άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ πριν από μερικές εβδομάδες.

Ωστόσο, ποιο είναι το μέλλον του Άγγλου εξτρέμ; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ούτε καν ο ίδιος, ο οποίος προσπαθεί να ηρεμήσει και να γεμίσει μπαταρίες, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς που θα είναι σίγουρα πιο δύσκολη και πιο απαιτητική από αυτή που μόλις πέρασε.

Παρόλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Σάντσο δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με το καθ’ όλα έγκυρο “Sky Sports” οι “κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον ταλαντούχο παίκτη. Μάλιστα, είναι τόσο καλό το κλίμα που δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να συμφωνήσουν ομάδα και ποδοσφαιριστές για τους προσωπικούς του όρους. Με το συμβόλαιο που προσφέρει η αγγλική ομάδα να έχει ισχύ για πέντε χρόνια.

Αν όλα αυτά γίνουν πραγματικότητα σημαίνει ότι η μεταγραφή είναι τελειωμένη κατά 50%. Το μόνο που μένει για το 100% έπειτα είναι η συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η θέση της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Σάντσο!

Η θέση της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Σάντσο!

Σε όλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και μία βασική παράμετρο. Την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί έχουν καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο και σε κάθε ύφος ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Ωστόσο, δύσκολα θα μπορέσουν να απορρίψουν μία χρηματική πρόταση για τον Τζέιντον Σάντσο που θα φτάσει στα γραφεία τους και θα έχει ύψος κοντά στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα ποσό που όχι μόνο μικρό δεν είναι. Αλλά πρόκειται γι’ αυτό ακριβώς που έχουν θέσει οι Γερμανοί ως τον “μαγικό αριθμό”, ώστε να τον πουλήσουν. Δεν είναι τυχαίο και κάτι άλλο. Ότι ήδη έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να βρουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Άγγλο εξτρέμ αν και εφόσον αυτός αποχωρήσει από τις τάξεις τους κάποια στιγμή.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως αργά ή γρήγορα το σίριαλ του Σάντσο θα τελειώσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και για την ώρα όλα πάνε προς το happy end. Για να δούμε…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ