ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

H Σίτι βλέπει στον Φέλιξ το διάδοχο του Αγκουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι βλέπει στο πρόσωπο του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ, τον πιθανό διάδοχο του Κουν Αγκουέρο στην κορυφή της επίθεσης.

H Σίτι βλέπει στον Φέλιξ το διάδοχο του Αγκουέρο

Σε αναζήτηση σέντερ φορ βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με το Athletic. Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αγκουέρο με τους “πολίτες” λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι συχνοί τραυματισμοί του 32χρονου πια Αργεντίνου προκαλούν πονοκέφαλο. Επιπλέον, σύμφωνα με το μέσο υπάρχουν ανησυχίες στο Etihad ότι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να αντικαταστήσει την Αγκουέρο.

Γι΄αυτό το λόγο, ο σύλλογος έκανε το καλοκαίρι έκανε έρευνες για τον νεαρό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ.Ο Φέλιξ έγινε μέλος του ισπανικού συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι σε μια συμφωνία αξίας 120 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, στην πρώτη του χρονιά δεν εντυπωσίασε. Ο διεθνής της Πορτογαλίας έχει σημειώσει μόνο οκτώ γκολ υπό τον Ντιέγκο Συμεόνε. Παρ΄όλα αυτά, η Σίτι εξετάζει σοβαρά να κινηθεί για την απόκτηση του 20χρονου.

Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, βέβαια για το αν η Ατλέτι θα ήταν πρόθυμη να πουλήσει τον παίκτη τόσο σύντομα μετά την άφιξή του. Το βέβαιο είναι ότι για να συμβεί αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα πληρωθεί καλά.

Με τον Αγκουέρο στην ευρωπαϊκή μάχη

O Σέρχιο Αγκουέρο είναι τραυματίας από τον Ιούνιο. Ωστόσο, ο Γκουαρντιόλα τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα για την επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο παίκτης δε θα προλάβει τη ρεβάνς με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, αναμένεται να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια. Όλα αυτά αρκεί οι “πολίτες” να υπερασπιστούν το εκτός έδρα προβάδισμα τους που είχαν αποκτήσει μετά τη νίκη τους με 2-1 απέναντι στη “βασίλισσα”. Αν η ομάδα του Γκιαυρντιόλα προκριθεί στους “8” θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γιουβέντους – Λυών.

Ας σημειωθεί ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο πέτυχε για μία ακόμη χρονιά πάνω από 20 γκολ. Συγκεκριμένα, σκόραρε 23 τέρματα σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και μοίρασε 4 ασίστ.

Διόλου άσχημα δεν τα πήγε ούτε ο αντικαταστάτης του, όποτε κλήθηκε να καλύψει το κενό του. Ο Γκάμπριελ Ζεσού πέτυχε φέτος 22 γκολ και 13 ασίστ σε 51 συμμετοχές, δείχνοντας εμφανή βελτίωση στον τομέα των τελειωμάτων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ