ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Λάτσιο: Πάει για την έκπληξη με Νταβίντ Σίλβα και κοιτάζει… πρωτάθλημα

Η Λάτσιο θέλει να κάνει την έκπληξη φέρνοντας στην Ρώμη τον Νταβίντ Σίλβα! Μοναδική αντίπαλος για τους Ιταλούς η... Βαλένθια που καλοβλέπει τον Ισπανό.

Λάτσιο: Πάει για την έκπληξη με Νταβίντ Σίλβα και κοιτάζει… πρωτάθλημα

Η Λάτσιο πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν φέτος. Μάλιστα, σε κάποια φάση του πρωταθλήματος οι Ρωμαίοι φάνηκαν πως θα μπορούσαν να βάλουν… δύσκολα στην Γιουβέντους και να παλέψουν για τον τίτλο. Ωστόσο, κάποιες απρόσμενες γκέλες δεν την άφησαν να το παλέψει μέχρι τέλους. Ωστόσο, η αισιοδοξία στις τάξεις των «Λατσίαλι» ενόψει της νέας σεζόν είναι μεγάλη, καθώς βλέπουν πως η ψαλίδα με τις… “μεγάλες” της ιταλικής λίγκας έχει μειωθεί.

Σίγουρα, κανείς δεν λέει ανοιχτά πως την νέα σεζόν η ομάδα έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Όμως ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζουν οι Ρωμαίοι.. δείχνουν πως κάτι καλό γίνεται στο Ολίμπικο.

Στόχος των Ιταλών είναι να κρατήσουν τον βασικό τους κορμό, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι προς… πώληση οι βασικοί της πυλώνες (Ιμόμπιλε, Σάβιτς). Από την άλλη φαίνεται πως η ομάδα της Ρώμης είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια μεταγραφική κίνηση που ενδεχομένων να αλλάξει τα δεδομένα στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Σιλβα Λάτσιο

Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό η Λάτσιο έχει ρίξει όλο της το ενδιαφέρον στο Νταβίντ Σίλβα! Ο Ισπανός άσσος θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι μετά από 10 χρόνια παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο έμπειρος πλέον μέσος έδειξε πως παρά την ηλικία του, μπορεί ακόμα να αντεπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παλεύει για τίτλους και θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λάτσιο του τα προσφέρει… απλόχερα!

Ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι του συλλόγου δεν πιέζουν τον Σίλβα. Αντιθέτως του έχουν καταθέσει την προσφορά τους και αναμένουν την απάντηση του. Μέχρι στιγμής μοναδική αντίπαλος από την Ευρώπη που έχει ενδιαφερθεί για τον Ισπανό, είναι η Βαλένθια.

Πάντως εφόσον πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή από τους Ρωμαίους, αυτόματα οι ισορροπίες στην Σέριε Α θα αλλάξουν. Στην Ιταλία θεωρούν πως στο τέλος θα υπάρξει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ