ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην Γιουνάιτεντ για πολλά χρόνια ο Γουίλιαμς

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τουλάχιστον 3 ακόμη χρονιά θα αγωνίζεται ο Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Στην Γιουνάιτεντ για πολλά χρόνια ο Γουίλιαμς

Η φετινή σεζόν εξελίχτηκε σε χρονιά ανάδειξης για τον 19χρονο μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπράντον Γουίλιαμς. Ο πιτσιρικάς κατάφερε να πραγματοποιήσει 33 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερός μπακ στη θέση του Σο αλλά και ως δεξιός μπακ. Ήταν, μάλιστα, ένας από τους λόγους που αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Ίντερ ο Άσλει Γιανγκ.

Έτσι, οι “κόκκινοι διάβολοιεπιβράβευσαν τον Γουίλιαμς ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Ειδικότερα, ο παίκτης ανανέωσε μέχρι το 2024 με τη δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Ο πιτσιρικάς ήταν ένας από τους 12 παίκτης της Γιουνάιτεντ που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας και αγωνίστηκαν έστω και σε ένα επίσημο παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Άγγλος μπακ ήταν ενθουσιασμένος όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ανανέωση.

“Η υπογραφή αυτού του συμβολαίου είναι μια άλλη πραγματικά περήφανη στιγμή για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Έχοντας βρεθεί στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που ήμουν επτά χρονών, είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίζω στην πρώτη ομάδα. Χρειάστηκε τεράστια δουλειά για να φτάσει σε αυτό το σημείο . Ήταν πραγματικά ιδιαίτερο για μένα να μπω στην ομάδα. Έχω μάθει πολλά καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον προπονητή, το προπονητικό του προσωπικό και τους συμπαίκτες μου και θέλω να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλοι. Ξέρω ότι όλοι στο κλαμπ εργάζονται πολύ σκληρά κάθε μέρα για να επιτύχουν τα επόμενα χρόνια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτού”.

Με τις ευλογίες του Σόλσκιερ

Η ανανέωση του Γουίλιαμς ήταν επιλογή προφανώς του τεχνικού της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη μετά την ανανλεωση του συμβολαίου του.

“Ο Μπράντον είχε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν, οπότε χαιρόμαστε που υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο. Αυτή η νέα συμφωνία αποτελεί πραγματική απόδειξη της σκληρής δουλειάς του και της προόδου που έχει σημειώσει από το ντεμπούτο του. Ο Μπράντον δεν κοίταξε ποτέ πίσω αφού ανέβηκε από την Ακαδημία και καταλαβαίνει τι σημαίνει να παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτείται για να είναι μέλος αυτής της συναρπαστικής νέας ομάδας. Θα συνεχίσει να μαθαίνει καθημερινά στην προπόνηση και ανυπομονούμε να τον παρακολουθούμε να αναπτύσσεται τις επόμενες σεζόν”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ