ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Μπαμ” από Ατλέτικο με Χάμες! Τον παίρνει με… ψίχουλα από τη Ρεάλ!

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν, ώστε η Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει και επίσημα δικό της τον Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης με πολύ λίγα χρήματα.

“Μπαμ” από Ατλέτικο με Χάμες! Τον παίρνει με… ψίχουλα από τη Ρεάλ!

Ο Χάμες Ροντρίγκες εδώ και καιρό είναι εκτός πλάνων του Ζινεντίν Ζιντάν! Ο Κολομβιανός μέσος πριν από περίπου έξι καλοκαίρια έγινε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία για χάρη του έδωσε πολλά χρήματα στη Μονακό. Ωστόσο, πέρα από μερικές καλές στιγμές δεν κατάφερε να προσδώσει τα αναμενόμενα στην ισπανική ομάδα.

Ο περσινός του δανεισμός στην Μπάγερν Μονάχου φάνηκε πως ήταν μία προσωρινή λύση. Μέχρι που ήρθε η Ατλέτικο Μαδρίτης για μία… μόνιμη. Όπως αναφέρουν πολλά ισπανικά ΜΜΕ οι “ροχιμπλάνκος” έχουν επαφές με τον έμπειρο μέσο. Αυτές είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένες. Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να τα βρουν και να δώσουν στη συνέχεια τα χέρια.

Από την άλλη υπάρχει και η Ρεάλ. Οι “μερένχες” δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν τον Χάμες. Ίσα- ίσα κιόλας. Αυτό επιθυμούν. Ψάχνουν πώς και πώς την ομάδα που θα τους απαλλάξει από την παρουσία του και θα τους βγάλει από τη δύσκολη. θέση. Οπότε το πράσινο φως από τη “βασίλισσα” προς την αιώνια αντίπαλο φαίνεται να είναι… δεδομένο! Με τόσα παίρνει τον Χάμες από τη Ρεάλ η Ατλέτικο!

Με τόσα παίρνει τον Χάμες από τη Ρεάλ η Ατλέτικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε και δεν έχει ακόμη την οικονομική επιφάνεια της Ρεάλ. Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο και οι “ροχιμπλάνκος” ψάχνουν για παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να ξοδέψουν ένα… καράβι ευρώ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν έχει ξεχάσει την μπάλα που ήξερε. Αυτό είναι σίγουρο. Παρόλα αυτά ο Κολομβιανός μέσος έδειχνε να μην έχει το κίνητρο που χρειάζεται, ώστε να παίζει στο 100% των δυνατοτήτων του όσο καιρό ήταν στους “μερένχες”. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε μαζί του. Και αφού άκουσε αυτά που ήθελε ή περίμενε να ακούσει, τότε εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Μία κίνηση που αναμένεται να κοστίσει στην Ατλέτικο κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ! Πολύ λίγα αν αναλογιστεί κανείς και την εμπειρία και την ποιότητα του Χάμες. Κάτι που ρίχνει ακόμη περισσότερο το ρίσκο που παίρνουν οι “ροχιμπλάνκος”. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν πάρουν αυτά που θέλουν από τον Λατίνο μέσο, σίγουρα, δεν θα τα βάψουν και… μαύρα έχοντας χαλάσει μόνο τόσα χρήματα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ