ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Νεϊμάρ: «Βιώνω τις καλύτερες μου στιγμές στην Παρί»

Ο Νεϊμάρ δήλωσει απόλυτα ικανοποιημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν θέτοντας την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ως το μεγαλύτερο στόχο των Παριζιάνων!

Νεϊμάρ: «Βιώνω τις καλύτερες μου στιγμές στην Παρί»

Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Παριζιάνοι νιώθουν πανέτοιμοι για αυτήν την πρόκληση και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ετοιμάζονται για το ματς κόντρα στην Αταλάντα. Τα… εσωτερικά ζητήματα των Γάλλων φαίνεται να έχουν μπει στην άκρη. Λόγω και της πανδημίας οι… διαφαινόμενες αποχωρήσεις τον Μπαπέ και Νεϊμάρ έχουν κολλήσει. Οι δύο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Γαλλίας θα παραμείνουν στην Παρί και ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος άσσος δείχνει να έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό. Αυτό υποστήριξε και ο ίδιος με δηλώσεις του. Ο Νεϊμάρ ευχαρίστησε με τον τρόπο του όλους στον σύλλογο και τόνισε πως περνάει την… καλύτερη του φάση από την στιγμή που ήρθε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Νεϊμάρ

«Αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ με έχουν γεμίσει γνώση και εμπειρία. Έχω ζήσει πολλές στιγμές χαράς, αλλά και άλλες πιο περίπλοκες. Κυρίως λόγω του ότι δεν ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ λόγω τραυματισμών. Αλλά με την βοήθεια όλων στον σύλλογο, εγώ κατάφερα να επιστρέψω και να συγκεντρωθώ σε αυτό που πραγματικά θα πρέπει να μας νοιάζει, το οποίο δεν είναι άλλο από το να φέρνουμε τίτλους με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούμε. Οι οπαδοί μας, ο σύλλογος και ο κάθε φίλος της ομάδας μπορεί να δει τι καταφέραμε», τόνισε στην προσωπική του σελίδα ο Νεϊμάρ.

«Πιστεύω πως αυτές τις μέρες βιώνω τις καλύτερες μου στιγμές στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαστε μια οικογένεια και έχουμε φτάσει στα μισά ενός σημαντικού στόχου που έχουμε θέσει εδώ και καιρό. Δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε, γιατί εμείς ποτέ δεν έχουμε φτάσει τόσο κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Μετά και από αυτές του τις δηλώσεις, γίνεται ξεκάθαρο πως η επιλογή του δεν είναι άλλη από το να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την Μπαρτσελόνα να έχει αποσυρθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ