ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οικονομικό χάσμα της Γιουνάιτεντ με Ντόρτμουντ για Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα βρίσκει στο οικονομικό κομμάτι με την Μπορούσια του Ντόρτμουντ για την αγορά του εξτρέμ της, Τζέιντον Σάντσο.

Οικονομικό χάσμα της Γιουνάιτεντ με Ντόρτμουντ για Σάντσο

Μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλο που η πλευρά του παίκτη φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουνάιτεντ δεν ισχύει το ίδιο για τους 2 συλλόγους. Σύμφωνα με το Goal.com το οικονομικό χάσμα που τους χωρίζει είναι τεράστιο. Οι Βεστφαλοί είχαν προειδοποιήσει εξ΄αρχής ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι του Σάντσο. Πρόκειται για ένα από τους καλύτερους και πιο παραγωγικούς παίκτες της ομάδας.

Γι΄αυτό, τον κοστολογούν στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι “κόκκινοι διάβολοι” θεωρούν αυτήν την τιμή μη προσιτή. Ειδικά σε μία εποχή, όπως αυτή του κορονοϊού, που οι ομάδες ακόμα μετρούν τις οικονομικές πληγές τους.

Ας σημειωθεί ότι η Ντόρτμουντ έχει θέσει την 10η μέρα του Αυγούστου ως την τελευταία για διαπραγματεύσεις πώλησης ενός παίκτη της. Μετά τη 10η Αυγούστου θέλει να γνωρίζει το ρόστερ με το οποίο θα κινηθεί για την επόμενη σεζόν. Η Γιουνάιτεντ, πάντως, είναι αποφασισμένη να το παλέψει και μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Σε περίπτωση, όμως, που επιμείνουν οι Βεστφαλοί, τότε θα στρέψει το ενδιαφέρον της κάπου αλλού.

Ο ίδιος ο Σόλσκιερ, εξάλλου, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου της Τρίτης, τόνισε ότι η ομάδα του δε θα βιαστεί στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι. “Αυτό το μεταγραφικό παράθυρο θα είναι μακρύ. Κάθε μεταγραφή παίρνει τη διαδρομή της. Είναι αυτό που είναι” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ανανέωσε Γουίλιαμς η Γιουνάιτεντ

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τουλάχιστον 3 ακόμη χρονιά θα αγωνίζεται ο Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Η φετινή σεζόν εξελίχτηκε σε χρονιά ανάδειξης για τον 19χρονο μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπράντον Γουίλιαμς. Ο πιτσιρικάς κατάφερε να πραγματοποιήσει 33 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερός μπακ στη θέση του Σο αλλά και ως δεξιός μπακ. Ήταν, μάλιστα, ένας από τους λόγους που αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Ίντερ ο Άσλει Γιανγκ.

Έτσι, οι “κόκκινοι διάβολοι” επιβράβευσαν τον Γουίλιαμς ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Ειδικότερα, ο παίκτης ανανέωσε μέχρι το 2024 με τη δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Ο πιτσιρικάς ήταν ένας από τους 12 παίκτης της Γιουνάιτεντ που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας και αγωνίστηκαν έστω και σε ένα επίσημο παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ