ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Κόλαφος Τόρες: «Δεν με υπολόγιζε η διοίκηση, συγγνώμη Βαλένθια»

Σε συνέντευξη του στη «Marca» ο Φεράν Τόρες «ξεμπρόστιασε» τη δυσλειτουργική διοίκηση της Βαλένθια, η οποία ουσιαστικά των έδιωξε από την αγαπημένη του ομάδα.

Κόλαφος Τόρες: «Δεν με υπολόγιζε η διοίκηση, συγγνώμη Βαλένθια»

Μπορεί εδώ και μόλις λίγες ώρες ο Φεράν Τόρες να είναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο δεν άργησε να… αδειάσει την πρώην ομάδα του, Βαλένθια. Ο νεαρός μέσος σε συνέντευξή του στη «Marca» μίλησε για όσα τον «έδιωξαν» από την ισπανική ομάδα. Κάτι το οποίο όπως είπε «δεν ήθελε ο ίδιος», όμως η διοίκηση των ώθησε να πράξει.

Αιτήματα που δεν ικανοποιήθηκαν και το «δεν σε υπολογίζουμε»

Σε ερώτηση για το «αν ένιωσε πως δέχθηκε επίθεση» ο Ισπανός μίλησε με ειλικρίνεια. «Μόλις στα 17 μου πήρα ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και πολλοί μου είπαν πως θα αποτύχω. Οι ίδιοι που και τώρα με συκοφαντούν που έφυγα. Κάποιοι θέλουν να χαλάσουν την εικόνα μου, όμως δεν θα το καταφέρουν. Θα είμαι πάντα οπαδός της Βαλένθια».

Στη συνέχεια, ο Τόρες δήλωσε πως σκεφτόταν από το περασμένο καλοκαίρι την αποχώρηση. Αιτία αυτής της σκέψης η σκέψη παραχώρησης του, ακόμα και σε ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν! «Η διοίκηση μου είπε κυριολεκτικά πως δεν με ήθελαν. Μου είπαν πως είμαι 5η επιλογή στη θέση μου και θα έρχονταν άλλοι παίκτες. Αυτό που με πόνεσε είναι πως με έβαλαν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. 12 ομάδες της Πριμέρα με ζήτησαν, αλλά και μια της Σεγούντα. Τότε σκέφτηκα πως μάλλον έπρεπε να φύγω».

«Η ανανέωση παρόλα αυτά ήταν κάτι το οποίο ήθελα» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Τόρες. «Όμως ήθελα να ικανοποιηθούν 2 από τα 3 αιτήματα μου. Ένα ήταν να αναμειχθεί ο Πίτερ Λιμ, για να καταλάβω πως όντως με υπολογίζουν. Ο δεύτερος ήταν να οριστώ ως ένας εκ των 2 αρχηγών της ομάδας (περίπτωση όμοια με του νεαρού Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο), ενώ η τρίτη ήταν να είμαι ένας εκ των υψηλότερα αμειβόμενους παίκτες. Κανένα από αυτό δεν ικανοποιήθηκε και ήξερα πως δεν μπορούσα να μείνω. Παρότι αυτό ήθελα, καθώς πίστευα πως μπορούσα να ηγηθώ του νέου πρότζεκτ της ομάδας. Όμως η διοίκηση δεν με ήθελε».

Κράξιμο στα αποδυτήρια, όμως «για πάντα οπαδός της Βαλένθια»

Αναφορικά με τους αρχηγούς, ο Ισπανός «κάρφωσε» τον ηγέτη της ομάδας, Ντάνι Παρέχο. «Δεν ήταν καλός αρχηγός μαζί μου. Πέρασαν πολλές εβδομάδες πριν απλά μου πει ένα “καλημέρα”. Η κατάσταση έγινε χειρότερη όταν ο Μαρθελίνιο έφυγε. Εγώ και ο Λι Κανγ-Ιν βρεθήκαμε στο στόχαστρο στα αποδυτήρια και δεν μας μιλούσε κανείς για εβδομάδες. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά ποτέ δεν είχα σχέση μαζί του».

Παρά τα «καρφιά» του ο Φεράν τόνισε πως αγαπάει τη Βαλένθια και ζητάει τη συγχώρεση των συν-οπαδών του. «Πάντα θα αγαπάω τη Βαλένθια και ελπίζω κάποια στιγμή πως θα γυρίσω. Ακόμα και με μερικούς “στραβούς” ανθρώπους, αν και λογικά οι περισσότεροι θα έχουν φύγει τότε. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους της αγαπημένης μου ομάδας. Ποτέ δεν ήθελα να σας πληγώσω. Όμως αυτό που έγινε με ανάγκασε να πάρω ένα μονοπάτι διαφορετικό από αυτό που πάντα ονειρευόμουν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ