ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ της Παρί, έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελόνα με Μπαπέ και τεσσάρα! (vid)
Ντόρτμουντ, πας για το θαύμα – Καρυδάτη πρόκριση και “τέζα” η Ατλέτικο (vid)
Παρί για… ριφιφί στο Μοντζουίκ, 1-3 με Βιτίνια και Μπαπέ! (vids)
Αντσελότι… είσαι τρέλα: «Ρεάλ, μην αγχώνεσαι! Παίζουμε στην διοργάνωση μας»
Απίθανη… ζεμπεκιά από Χούμελς και μείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Νεϊμάρ: Μαγεύει τους πάντες στην προπόνηση! (vid)

Ο Νεϊμάρ είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με την Αταλάντα στα προημιτελικά του Champions League. Η γκολάρα που πέτυχε με εκτέλεση φάουλ... δεν υπάρχει!

Νεϊμάρ: Μαγεύει τους πάντες στην προπόνηση! (vid)

Αταλάντα και Παρί Σεν Ζερμέν θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου. Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League. Με τον Νεϊμάρ να είναι πανέτοιμος, όπως θα δείτε παρακάτω.

Το ματς φυσικά θα είναι μονό και θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία, καθώς ελέω του κορωνοϊού η UEFA άλλαξε τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση. Όπως φυσικά και ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Σε… τρελά κέφια. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Αλλά το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ κατά τη διάρκεια της προπόνησης!

Για την ακρίβεια, ο Βραζιλιάνος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. «Μαγεύοντας», όπως γίνεται εύκολα κατανοητό τους συμπαίκτες του. Και φυσικά πανηγύρισε εν εξάλλω στη συνέχεια τη σπουδαία επιτυχία του.

Το θέμα είναι πάντως, να τα κάνει αυτά και στον αγώνα με την Αταλάντα. Διότι η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να τα σάρωσε όλα στη Γαλλία, αλλά διακαής πόθος της είναι ένας. Να κατακτήσει επιτέλους το Champions League! Neymar: Barcelona rule out move for PSG star; Lautaro talks "ended ...

Δείτε το πανέμορφο γκολ του Νεϊμάρ στην προπόνηση:

Υπενθυμίζουμε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Νεϊμάρ πριν μερικές ημέρες. Λέγοντας, μάλιστα, ότι περνάει τις καλύτερες ημέρες του στην Παρί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ με έχουν γεμίσει γνώση και εμπειρία. Έχω ζήσει πολλές στιγμές χαράς, αλλά και άλλες πιο περίπλοκες. Κυρίως λόγω του ότι δεν ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ λόγω τραυματισμών.

Αλλά με την βοήθεια όλων στον σύλλογο, εγώ κατάφερα να επιστρέψω και να συγκεντρωθώ σε αυτό που πραγματικά θα πρέπει να μας νοιάζει, το οποίο δεν είναι άλλο από το να φέρνουμε τίτλους με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούμε. Οι οπαδοί μας, ο σύλλογος και ο κάθε φίλος της ομάδας μπορεί να δει τι καταφέραμε.

Πιστεύω πως αυτές τις μέρες βιώνω τις καλύτερες μου στιγμές στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαστε μια οικογένεια και έχουμε φτάσει στα μισά ενός σημαντικού στόχου που έχουμε θέσει εδώ και καιρό. Δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε, γιατί εμείς ποτέ δεν έχουμε φτάσει τόσο κοντά».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ