ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Αλκάνταρα «ψηφίζει» Λίβερπουλ, οι «Κόκκινοι» όμως…

Η υπόθεση δείχνει να... κρεμάει, καθώς ο Τιάγκο Αλκάνταρα μπορεί θα θέλει να μετακινηθεί στην Λίβερπουλ, ωστόσο στους «Κόκκινους» μπαίνουν δεύτερες σκέψεις.

Ο Αλκάνταρα «ψηφίζει» Λίβερπουλ, οι «Κόκκινοι» όμως…

Η μετακίνηση του Τιάγκο Αλκάνταρα σε άλλον σύλλογο μετατρέπεται σε σίριαλ του φετινού καλοκαιριού. Ο 29χρονος άσσος της Μπάγερν Μονάχου δείχνει έτοιμος για μια νέα προοπτική στη καριέρα του. Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί η φημολογία που θέλει δύο μεγαθήρια να ερίζουν για την απόκτησή του.

Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο μέσο. Η Μπάγερν Μονάχου ξέρει πως τώρα είναι η ευκαιρία να πουλήσει τον Ισπανό άσσο. Το συμβόλαιο του Αλκάνταρα με τους Γερμανούς ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει καμία πρόθεση ανανέωσης.

Με αυτά τα δεδομένα οι δύο μνηστήρες κινούνται με λεπτές κινήσεις προσπαθώντας να φέρουν στην επιφάνεια τις προθέσεις τόσο του παίκτη όσο και των Βαυαρών. Η Λίβερπουλ σύμφωνα με τα Μέσα φαίνεται πως έχει το προβάδισμα, ωστόσο στο Μέρσεισαιντ εκτός από τα υπέρ κοιτούν και τα κατά του παίκτη. Σε αυτά συγκαταλέγονται οι συχνοί τραυματισμοί και το μεγάλο της ηλικίας του. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα με τη φανέλα της Μπάγερν

Ο Αλκάνταρα θέλει σαν τρελός να συνεργαστεί με τον Κλοπ

Ο τεχνικός των «Κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ σέβεται απόλυτα το ταλέντο του Ίβηρα ωστόσο κάτι τον ωθεί να μην προχωρήσει την υπόθεση. Από την άλλη στην Παρί Σεν Ζερμέν τα βλέπουν όλα ιδανικά. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα καλύπτει τα θέλω των Παριζιάνων και του προπονητή του συλλόγου, Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός θέλει να ταιριάξει τον Ισπανό με τον Βεράτι συνθέτοντας ένα πανίσχυρο κέντρο.

Γνώμη όμως έχει και ο ίδιος ο παίκτης. Σύμφωνα με το γερμανικό Kicker, o Τιάγκο Αλκάνταρα έχει μάτια μονάχα για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Η προοπτική να αγωνιστεί στους «Κόκκινους» τον ενθουσιάζει ιδιαίτερα, έτσι η πρόταση της Παρί δείχνει να ναυαγεί πρόωρα.

Η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει για αρκετές ημέρες ακόμα. Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεδομένα αναζητούν ποιοτική λύση στο κέντρο με τον Αλκάνταρα να βρίσκεται στις επιλογές τους. Έτσι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν μονομιάς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ