ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

City of dreams (vid)

Η Μάντσετσερ Σίτι όχι μόνο υπερασπίστηκε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά επικράτησε ξανά της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και προκρίθηκε στους "8" του Τσάμπιονς ΛΙγκ.

City of dreams (vid)

Στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Έτιχαντ” έχοντας κερδίσει στον πρώτο αγώνα με 2-1. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καθολικά ανώτερη και πήρε μία δίκαια πρόκριση επικρατώντας ξανά με 2-1 και έχοντας σπαταλήσει σωρεία ευκαιριών. Έτσι, στα προημιτελικά, οι “πολίτες” θα αντιμετωπίσουν επί πορτογαλικού εδάφους την Λιόν.

H Ρεάλ Μαδρίτης παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Σέρχιο Ράμος και με τον Ροντρίγκο στο δεξί άκρο της επίθεσης. Από την άλλη πλευρά, ο Πεπ επέλεξε την εμπειρία του Φερναντίνιο στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Λαπόρτ. Ως δεξί εξτρέμ προτιμήθηκε ο φορμαρισμένος Φόντεν έναντι του σκουριασμένου φέτος Μπερνάντο Σίλβα.

Η Μάντσεστερ Σίτι από το πρώτο λεπτό πίεζε ανελέητα τη Ρεάλ, που προσπαθούσε να αναπτυχθεί από πίσω. Η επιμονή των “πολιτών” επιβραβεύτηκε στο 9ο λεπτό. Ο Ζεσούς πίεσε τον Βαράν και του έκλεψε τη μπάλα, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Στέρλινγκ, ο οποίος άνοιξε το σκορ σχεδόν προ κενής εστίας.

H Σίτι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και απείλησε ξανά με τον Στέρλινγκ στο 15ο λεπτό. Η Ρεάλ έκανε αισθητή την παρουσία της για πρώτη φορά στο 21ο λεπτό. Ο Αζάρ πέρασε κάθετα στον Μπενζεμά, ο οποίος ανάγκασε τον Έντερσον σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Αυτό το γκολ ήταν 65ο γκολ του Γάλλου στη διοργάνωση. Έτσι, ξεπέρασε τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος βρίσκεται πια στην 5η θέση των σκόρερ του τουρνουά με 64 γκολ. Ο Μπενζεμά κυνηγάει πια τα 71 γκολ του Ραούλ στην 3η θέση.

Η άνοδος στην απόδοση της “βασίλισσας” πιστοποιήθηκε με το τέρμα του Μπενζεμά. Στο 28΄ο Γάλλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ροντρίγκο ισοφάρισε σε 1-1. Το παιχνίδι ήταν απολύτως ισορροπημένο μετά την ισοφάριση.

Στο 43ο λεπτό, ένα λάθος του Κουρτουά υπό πίεση λίγο έλειψε να κοστίσει στην ομάδα του Ζιντάν αλλά το σουτ του Φόντεν πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γκουαρντιόλα μπήκε φουριόζα. Ο Ντε Μπρούιν διέσπασε την αντίπαλη άμυνα με κάθετη πάσα αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε το πλασέ του Στέρλινγκ.

Τα εύκολα λάθη των φιλοξενούμενων συνεχίζονταν αλλά οι “πολίτες” δε μπορούσαν να τα εκμεταλλευτούν, όντας φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Η Σίτι συνέχισε να σπαταλάει ευκαιρίες, με τον Ζεσούς να αναγκάζει του Κουρτουά σε φανταστική επέμβαση στο 66ο λεπτό.

Η στιγμή να πληρώσει το λάθος της ήρθε στο 68ο λεπτό. Ο Βαράν με δεύτερο τραγικό λάθος έδωσε την ευκαιρία στο Ζεσούς να σκοράρει το 2-1.

Με το συνολικό σκορ στο 4-2, η Μάντσεστερ Σίτι έμοιαζε να διαχειρίζεται το σκορ με άνεση, κυκλοφορώντας τη μπάλα. Η Ρεάλ ήταν ανήμπορη να αντιδράσει και έτσι έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 2-1 που χάρισε την πρόκριση στην Σίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ