ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπέιλ είχε φτάσει μια ανάσα από την Κίνα το 2019!

Ο Μπέιλ πλουτίζει για να... παίζει γκολφ στη Μαδρίτη, σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει το προηγούμενο καλοκαίρι η Ρεάλ.

Ο Μπέιλ είχε φτάσει μια ανάσα από την Κίνα το 2019!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι για μαι θέση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Γκάρεθ Μπέιλ παίζει…γκολφ. Ο άλλοτε σούπερ σταρ της Ρεάλ και ακριβότερη μεταγραφή στην Ιστορία, βρίσκεται μονίμως στην… εξέδρα. Ωστόσο ο Ουαλός θα μπορούσε να είχε φύγει από τη Μαδρίτη από την περασμένη χρονιά και να μην είναι ένα ακριβό… βάρος.

Η… απληστία της Ρεάλ χάλασε το deal

Δεν είναι κρυφό πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γκάρεθ Μπέιλ. Από το πρώτο του πέρασμα στη Μαδρίτη, ο Ουαλός δεν βρισκόταν μεταξύ των αναντικατάστατων παικτών. Ρόλος για τον οποίο τον προόριζε η Ρεάλ όταν δαπάνησε 100 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2013. Ο Γάλλος τεχνικός θεώρησε «αδιάφορο» τον Μπέιλ, ο οποίος σταδιακά έβλεπε τον χρόνο του να μειώνεται.

Τελικά οι σχέσεις των δύο ανδρών έφτασαν στα όρια, με το μέλλον του Ουαλού να είναι «στον αέρα». Το συμβόλαιο των 32 εκατομμυρίων το χρόνο κρίθηκε υπέρογκο σε σύγκριση με την αγωνιστική συμμετοχή του και η Ρεάλ έψαχνε να τον ξεφορτωθεί. Η λύση ήρθε από την Κίνα και συγκεκριμένα την Τσιανγκσού Σουνίνγκ. Ο κινεζικός σύλλογος προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον Μπέιλ, με αποδοχές που άγγιζαν το 1 εκατομμύριο την εβδομάδα!

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε να κάνει καθαρά για τον μισθό του παίκτη. Οι Κινέζοι βλέποντας τη Ρεάλ απεγνωσμένη να διώξει τον Μπέιλ, δεν ήθελαν να καταβάλουν χρήματα για τη μεταγραφή. Συμφωνία η οποία αρχικά έβρισκε σύμφωνους τους Μαδριλένους. Ωστόσο λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή η διοίκηση της ομάδας ζήτησε χρηματικό αντάλλαγμα για να επιτρέψει την κίνηση. Το αίτημα απορρίφθηκε από την Τσιανγκσού και οι διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε ναυάγιο.

Αυτό αποδείχθηκε και το μεγάλο λάθος της Ρεάλ, καθώς ακόμα δεν υπάρχει ομάδα που να θέλει να πληρώσει τις τεράστιες απολαβές του Μπέιλ. Και από ότι φαίνεται δύσκολα θα βρεθεί. Μάλλον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το 2022, ο Ουαλός θα καρπώνεται 32 εκατομμύρια ετησίως για να παίζει… γκολφ. Κάτι το οποίο βάζει πιο πάνω από τη Μαδρίτη όπως είχε δηλώσει με πανό του…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ