ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Σίτι και Γιουβέντους «σφάζονται» για τον Αουάρ

Ο Αουάρ φέρνει τους μνηστήρες στο Λυών τον ένα πίσω από τον άλλον προκαλώντας πλατιά χαμόγελα στο αφεντικό της ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς.

Σίτι και Γιουβέντους «σφάζονται» για τον Αουάρ

Χθες τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία ανέφεραν πως η Γιουβέντους είχε ρίξει τα δίχτυα της στην Λυών και τον Χουσέμ Αουάρ. Σήμερα η L’ Equipe εμπλουτίζει την είδηση δημιουργώντας συνωστισμό, βάζοντας στο παιχνίδι ακόμη δύο υποψήφιους αγοραστές. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως οι Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Γάλλου άσσου.

Η μαγική χρονιά του Χουσέμ Αουάρ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός μετρά συνολικά φέτος εννέα τέρματα και επτά ασίστ στο ενεργητικό του. Σημαντικότερη όμως από τα επιτεύγματά του είναι η επιρροή του στο παιχνίδι της Λυών. Ο Αουάρ έχει μετατραπεί ως ο «εγκέφαλος» της ομάδας, ο παίκτης που περνά από τα πόδια του όλο το παιχνίδι.

Αυτά βλέπουν οι μνηστήρες και επιδιώκουν συζητήσεις με τη διοίκηση των «Λιονέ» για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 22χρονου. Το αφεντικό της Λυών Ζαν Μισέλ Ολάς αρέσκεται στο να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με την ελίτ της Ευρώπης. Ο ίδιος καταφέρνει σχεδόν πάντα να βγαίνει νικητής βάζοντας στα ταμεία της ομάδας ιλιγγιώδη ποσά. Ο Αουάρ περιζήτητος στην ελίτ

Η Γιουβέντους και οι άλλοι για Αουάρ

Αυτό θα επιδιώξει και στην περίπτωση του Αουάρ. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του παίκτη αναμένεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις αξιώνοντας ποσά που θα υπερβαίνουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Αν μάλιστα η Λυών συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ τότε το νούμερο αυτό είναι σίγουρο πως θα αυξηθεί.

Η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία μάλιστα να δει απόψε από κοντά τον Γάλλο μέσο. Οι «Μπιανκονέρι» αντιμετωπίζουν στο Τορίνο την Λυών στον επαναληπτικό του 1-0 υπέρ των Γάλλων. Ο Μαουρίτσιο Σάρι καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας παράλληλα μάτια και στον Αουάρ.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον από το Νησί, η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται ως δυνατός παίκτης στην εξίσωση. Οι «Πολίτες» μπορεί να απέκτησαν τον Φεράν Τόρες, όμως αυτό δεν δείχνει να τους σταματά. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να ορέγονται τον παίκτη. Μην ξεχνάμε πως οι «Κανονιέρηδες» θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω την επόμενη σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ