ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τσέλσι και Ίντερ βγάζουν… μαχαίρια για Τερ Στέγκεν

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα τόσο της Τσέλσι όσο και της Ίντερ φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν για φέτος το καλοκαίρι.

Τσέλσι και Ίντερ βγάζουν… μαχαίρια για Τερ Στέγκεν

H σεζόν στην Μπαρτσελόνα δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Οι Καταλανοί έμειναν με άδεια χέρια μετά από χρόνια. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά είδαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανεβαίνει στην κορυφή της Ισπανίας. Ένας από αυτούς που ξεχώρισε ήταν ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν. Οι εμφανίσεις του Γερμανού γκολκίπερ γι’ ακόμη μία αγωνιστική χρονιά ήταν καλές. Ωστόσο, δεν έφταναν για να οδηγήσουν την “Μπάρτσα” σε ακόμη έναν τίλο εντός των συνόρων.

Ωστόσο, όλα αυτά μπορεί και να αλλάξουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Και αυτό διότι οι “μπλαουγκράνα” έχουν τη ρεβάνς με τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και εφόσον εκμεταλλευτούν την ποιοτική τους υπεροχή, τότε θα περάσουν στα προημιτελικά του θεσμού.

Από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά. Όλα γίνονται. Ακόμη και για τη φετινή “Μπάρτσα” που έχει δείξει πως δεν είναι για πολλά- πολλά. Όπως και να ‘χει οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου ψάχνουν από τώρα τρόπους που θα τους ενισχύσουν ενόψει της επόμενης σεζόν. Δεν χωράει στα πλάνα τους μία κίνηση που θα “ρίξει” ποιοτικά το ρόστερ. Ειδικά αν πρόκειται για τον Τερ Στέγκεν που έχει δείξει πόσο σημαντικός είναι. Στη... γωνία για Τερ Στέγκεν, Τσέλσι και Ίντερ!

Στη… γωνία για Τερ Στέγκεν, Τσέλσι και Ίντερ!

Δεν είναι κανένας τυχαίος. Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν τις τελευταίες σεζόν κάνει πράγματα και θαύματα κάτω από τα δοκάρια της Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου. Κάπως έτσι λοιπόν και οι Καταλανοί θέλουν να ανανεώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται μαζί του τη συνεργασία τους. Μιας και το τρέχον συμβόλαιο του Γερμανού κίπερ εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Ωστόσο, τα δεδομένα στην “Μπάρτσα” αλλάζουν. Και αλλάζουν γρήγορα μερικές φορές. Αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά και πολλά θα κριθούν από την πορεία του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και σε άλλα πιο ποδοσφαιρικά. Όπως για παράδειγμα το θέμα του προπονητή.

Ο Τερ Στέγκεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Δεν γινόταν να μην τον παρακολουθούν και άλλες ομάδες από κοντά. Δύο από αυτές είναι η Τσέλσι και η Ίντερ. Τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Ιταλοί δεν σκοπεύουν να κάνουν κίνηση για την αγορά του. Αλλά δεν αποκλείεται να “χωθούν” αν δουν ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας κάνει… δεύτερες σκέψεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ