Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Αγόρασε σπίτι στο Μιλάνο ο Μέσι»
Ίντερ

«Αγόρασε σπίτι στο Μιλάνο ο Μέσι»

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε νέα κατοικία κοντά στο «Τζιουσέπε Μεάτσα»

08.08.2020 | 21:58

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι από τη Βαρκελώνη για το Μιλάνο. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του «Mediaset», o Αργεντινός αγόρασε σπίτι στη γειτονιά του «Τζιουσέπε Μεάτσα».

Fake news ή νέα πληροφορία;

Το μέλλον του Μέσι στη Βαρκελώνη φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ. Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση στην ομάδα και δεν είναι βέβαιη η παραμονή. Σε όλα αυτά ήρθε και το προ εβδομάδων δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», σύμφωνα με το οποίο η Ίντερ θέλει να προσφέρει μυθικό συμβόλαιο 260 εκατομμυρίων σε βάθος πενταετίας στον «Λίο».

Πλέον η «Mediaset» προσθέτει νέες πληροφορίες στην σχετική υπόθεση. Σύμφωνα με δημοσίευμά της, ο Μέσι αγόρασε σπίτι στον ουρανοξύστη «Torre Solaria», ο οποίος βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το στάδιο της Ίντερ. Ακόμα, αναφέρεται πως ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο Αργεντινός μπορεί να μετακομίσει στο Μιλάνο είναι ο ακόλουθος. Με τον όρο «Growth Decree» οι Ιταλοί έχουν ονομάσει κάποιες αλλαγές στο φορολογικό τους σύστημα. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκότερες για τους αθλητές, οι οποίοι πληρώνουν λιγότερα χρήματα σε φόρους από ότι συμβαίνει σε άλλες χώρες.

Το συμβόλαιο του Μέσι με τους «μπλαουγκράνα» εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τότε ο Αργεντινός έχει αρκετό χρόνο να ζυγίσει όλες του τις κινήσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version