ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Αυτά που έκανε φέτος ο Κριστιάνο με τη “Γιούβε” δεν έχουν… ξαναγίνει!

Η σεζόν για τη Γιουβέντους τελείωσε και επίσημα. Ωστόσο, από αυτή ξεχώρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τα γκολ που σημείωσε στην Ιταλία και στην Ευρώπη!

Αυτά που έκανε φέτος ο Κριστιάνο με τη “Γιούβε” δεν έχουν… ξαναγίνει!

Η Γιουβέντους πριν από δύο χρόνια πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός από την κορυφή της Ιταλίας. Για την ώρα αυτό δεν έχει πάει και πολύ καλά. Ο Πορτογάλος φορ δεν έχει αλλάξει… συνήθειες. Κάθε άλλο μάλιστα. Η πρώτη σεζόν στους “μπιανκονέρι” ήταν ανάλογη του μύθου του.

Ωστόσο, η φετινή που μόλις έκλεισε ακόμη καλύτερη! Σίγουρα ο έμπειρος στράικερ ήταν απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό από τη Λιόν στη φάση των “16” των “αστεριών”. Παρόλα αυτά ήταν ο μοναδικός που έδειξε να μην θέλει να πάει από νωρίς… σπίτι του. Ο 35χρονος σούπερ σταρ σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του απέναντι στους Γάλλους στην εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1.

Μάλιστα, αν ήταν λίγο πιο τυχερός ή εύστοχος θα μπορούσε να είχε κάνει την απόλυτη ανατροπή. Μόνος του και όλοι τους! Ακόμη και έτσι όμως έδειξε την κλάση του. Όλη η Ευρώπη παραδέχτηκε το μεγαλείο του χάρη στα δύο “τεμάχια” που κατέγραψε. Και κάπως έτσι έφτασε τα 37 μέσα σε μία σεζόν με τον σύλλογο από το Τορίνο. Τι άλλο να κάνει φέτος ο Κριστιάνο;

Τι άλλο να κάνει φέτος ο Κριστιάνο;

Πολλοί θεωρούσαν πως δεν θα βάζει τον ίδιο αριθμό γκολ, όπως έκανε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους… τάπωσε με τα νούμερά του. Ειδικά φέτος ο Πορτογάλος επιθετικός έχει σπάσει όλα τα κοντέρ με τη Γιουβέντους. Είτε μιλάμε για Ιταλία, είτε για Ευρώπη.

Χάρη στα δύο τέρματα που κατέγραψε στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λιόν έφτασε τα 37 μέσα στη σεζόν. Το φινάλε μπορεί να ήταν πικρό για την ιταλική ομάδα, αλλά όχι και για τον σούπερ σταρ της. Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της “Μεγάλης Κυρίας” που σημειώνει τόσα πολλά τέρματα απλά και μόνο σε μία αγωνιστική χρονιά. Κάτι που δεν είχε πετύχει νωρίτερα από εκείνον κανένας αλλος.

Ένας ακόμη λόγος για να πειστεί κάποιος ότι ο Κριστιάνο έχει να προσφέρει πάρα πολλά ακόμα. Τόσο στην ομάδα του όσο και στο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ