ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερ Λεβερκούζεν

“Το χέρι βαθιά στην τσέπη αλλιώς ο Χάβερτζ θα μείνει εδώ”

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρούντι Βόλερ, προειδοποίησε την Τσέλσι ότι αν δεν πληρώσει καλά δε θα αποκτήσει τον Κάι Χάβερτζ.

“Το χέρι βαθιά στην τσέπη αλλιώς ο Χάβερτζ θα μείνει εδώ”

Διακαής στόχος της Τσέλσι αποτελεί εδώ και καιρό ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτζ. Πριν τον κορονοϊό, ο τεχνικός των “ασπιρίνων” τον είχε κοστολογήσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, πριν ένα μήνα το Goal δημοσίευσε ότι η Τσέλσι βρισκόταν σε συζητήσεις με το σύλλογο για τον παίκτη για μία τιμή περί τα 76 εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα του Λάμπαρτ έχει ήδη ξοδέψει 95 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των Ζίγιεκ και Βέρνερ από τον Άγιαξ και τη Λειψία αντίστοιχα. Έτσι, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρούντι Βόλερ, ξεκαθάρισε, ότι η Τσέλσι θα έχει ελπίδες για τον Χάβερτζ μόνο αν βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Ερωτηθεί αν η Μπάγερ έχει ήδη συμφωνήσει για την πώληση του παίκτη ο Βόλερ απάντησε στο Gazzetta Dello Sport: “Όχι, αλλά με το ταλέντο του, αυτό σημαίνει ότι είναι στη λίστα όλων των καλύτερων συλλόγων. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον μερικών συλλόγων, ειδικά της Τσέλσι, αλλά για εμάς, η κατάσταση είναι αρκετά απλή. Έχει συμβόλαιο δύο ετών, αν κάποιος τον θέλει σύμφωνα με τους όρους μας, έχει καλώς. Διαφορετικά μένει εδώ άλλο ένα χρόνο και είμαστε ευτυχείς. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά για έναν καλλιτέχνη σαν αυτόν δεν υπάρχει έκπτωση λόγω της πανδημίας”.

Ο Χάβερτζ θα μείνει σίγουρα μέχρι το τέλος του Γιουρόπα Λιγκ

Ο Βόλερ επέμεινε επίσης ότι ο Χάβερτς θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον έως ότου τελειώσει το ταξίδι της Λεβερκούζεν στο Europa League. Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα υπάρχει η προημιτελική συνάντηση εναντίον της Ίντερ.

“Φυσικά θα παίξει [στον προημιτελικό του Europa League], επίσης επειδή το θέλει. Είμαι λίγο ντεμοντέ: για μένα τελειώνει μια σεζόν όταν τελειώνουν όλα. Κανείς δεν φεύγει πρώτα. Τώρα, με τον Covid-19, υπήρξαν μεταγραφές πριν από το τέλος της σεζόν, αλλά όχι από εμάς”.

Ο Βόλερ εξύμνησε επίσης το ταλέντο του Χάβερτζ. Συγκεκριμένα είπε: “Για μένα, είναι ο καλύτερος που έχω δει στο σύλλογο και ήμουν εδώ για μια ζωή. Είχαμε τον Έμερσον, τον [Μπάλακ, τον Ζερ Ρομπέρτο και τον Κρος. Για μένα, όμως, είναι ο κορυφαίος. Είναι πολύ νέος, μπορεί να παίξει πέντε ή έξι ρόλους, είναι εδώ για 10 χρόνια. Όταν ήταν 17 ετών, ζήτησα από τον προπονητή της πρώτης ομάδας να τον αφήσει να προπονηθεί με τους άντρες κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της εθνικής ομάδας. Μετά από τρεις μέρες ο Ρότζερ Σμιτ δεν τον άφησε ποτέ να επιστρέψει στην ομάδα νέων. Έχει ταλέντο με την μπάλα στα πόδια του, είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του Μπάλακ και του [Μεσούτ] Οζίλ, αλλά παίρνει τα καλύτερα κομμάτια και από τους δύο”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ