Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φέρδιναντ: “Θα τρελάνει πολύ κόσμο στη Λίβερπουλ ο Αλκάνταρα”
Λίβερπουλ

Φέρδιναντ: “Θα τρελάνει πολύ κόσμο στη Λίβερπουλ ο Αλκάνταρα”

Μία πιθανή μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στη Λίβερπουλ είναι ικανή να βοηθήσει πάρα πολύ το παιχνίδι των "reds", σύμφωνα με τον Ρίο Φέρδιναντ.

09.08.2020 | 12:23

Σε… σίριαλ κοντεύει να εξελιχτεί το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε συνομιλίες με τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, τίποτα επίσημο ή σίγουρο δεν έχει προκύψει απ’ όλα αυτά. Παράλληλα, πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου. Κάτι που έχει τονίσει τόσο ο ίδιος δημόσια, όσο και οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου. Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά και να πει ότι ο έμπειρος χαφ θα πάει “εδώ” ή “εκεί”.

Ακόμη και έτσι όμως στην Αγγλία κάνουν… όνειρα για εκείνον. Ο Αλκάνταρα έχει ήδη αγωνιστεί και δείξει την κλάση του σε δύο από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Στη Λα Λίγκα και στην Μπουντεσλίγκα. Οπότε είναι λογικό και επόμενο να θέλουν και οι Άγγλοι να τον δουν από κοντά. Να θαυμάσουν την τεχνική του και την αρετή του με την μπάλα στα πόδια.

Ένας από αυτούς είναι σίγουρα και ο Ρίο Φέρδιναντ.

Μπορεί να αφήσει… εποχή στη Λίβερπουλ ο Αλκάνταρα!

Τι και αν είναι πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ο Ρίο Φέρδιναντ έχει στο μυαλό του τη… Λίβερπουλ. Και όχι μόνο αυτό. Ο Άγγλος τηλεσχολιαστής θεωρεί πως αν οι “κόκκινοι” κάνουν δικό τους τον Τιάγκο Αλκάνταρα θα έχουν κάνει μία από τις καλύτερες μεταγραφές τους!

“Αν ο Τιάγκο πάει στη Λίβερπουλ θα πρόκειται για μία ονειρική κίνηση για εκείνους. Πρόκειται για ένα είδος παίκτη που ακόμη δεν έχει η Λίβερπουλ. Θα ήταν μία πολύ καλή μεταγραφή αν γινόταν. Είναι σπουδαίος τεχνίτης. Μπορεί πολύ εύκολα όχι μόνο να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του, αλλά να ελέγχει και τον ρυθμό του αγώνα. Παράλληλα, είναι από εκείνους που μπορεί να δει κάθε… γωνία που έχει παίκτη και να του στείλει την μπάλα στα πόδια του. Θα μπορούσε να τρελάνει πολύ κόσμο αν και εφόσον πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version