ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

“Φευγάτος” από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο!

Η κακή πορεία της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να "ξενερώσει" και να θέλει να φύγει από τη "Μεγάλη Κυρία".

“Φευγάτος” από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο!

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Γιουβέντους στο μυαλό του δεν είχε μόνο την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος με τους “μπιανκονέρι”. Αλλά και αυτή της Ευρώπης. Κακά τα ψέματα. Η μεταγραφή του Πορτογάλου στη “Μεγάλη Κυρία” είχε αυτό τον σκοπό.

Οι Ιταλοί χωρίς τον 35χρονο σούπερ σταρ είχαν φτάσει δύο φορές σε τελικό, όμως, στο τέλος δεν πήγε στα χέρια τους. Αλλά σε εκείνα της Μπαρτσελόνα και της “βασίλισσας”. Οπότε λογικό και επόμενο οι φίλοι του συλλόγου να έχουν απαιτήσεις. Τόσο από την ομάδα τους όσο και από τον “CR7”.

Όμως, τα πράγματα δεν έχουν πάει και τόσο καλά για τους Τορινέζους. Πέρυσι ήταν ο Άγιαξ που άφησε την “Γιούβε” εκτός συνέχειας στη φάση των “8”. Φέτος τα δεδομένα άλλαξαν. Αλλά προ το χειρότερο. Οι Ιταλοί αποκλείστηκαν στους “16” από τη Λιόν. Και αυτό έφερε απογοήτευση και αναστάτωση στις τάξεις τους. Με πρώτη αποχώρηση να είναι εκείνη του Μαουρίτσιο Σάρι. Έχει "ξενερώσει" για τα καλά ο Κριστιάνο και αυτό βγαίνει προς τα... έξω!

Έχει “ξενερώσει” για τα καλά ο Κριστιάνο και αυτό βγαίνει προς τα… έξω!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συγκαταλέγεται τυχαία στους κορυφαίους. Έχει υψηλές απαιτήσεις. Τόσο από τον ίδιο του τον εαυτό, όσο και από την ομάδα στην οποία βρίσκεται, αλλά και από τους συμπαίκτες του. Το να μένει με άδεια χέρια και μάλιστα τόσο νωρίς στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν του κάνει καλό.

Ούτε σε επίπεδο εικόνας, ούτε σε επίπεδο υστεροφημίας. Άλλωστε για να μην γελιόμαστε. Όντας ήδη 35 ετών ο Πορτογάλος ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα έχει ακόμα πολλές ευκαιρίες, ώστε να σηκώσει την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά” στο μέλλον αν είναι σε μία ομάδα που μένει τόσο νωρίς εκτός συνέχειας.

Γι’ αυτό και έκανε ήδη μία πρώτη κουβέντα με τον μάνατζέρ του, τον Ζόρζε Μέντες. Και ήδη όπως αποκάλυψε το “Calcio Mercato” ο έμπειρος επιθετικός ψάχνει ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας τους. Μία απόφαση που ήρθε πάνω στα νεύρα του; Ή μήπως πρόκειται για μία κίνηση που είχε στα πλάνα του εδώ και καιρό; Κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο για τον Κριστιάνο όσο και για το αν θα παραμείνει ή όχι στη Γιουβέντους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ