ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Προσφέρει… Γη και Ύδωρ για τον Τσιμίκα!

Έτοιμη να δώσει ένα τεράστιο, για τα ελληνικά δεδομένα, ποσό στον Ολυμπιακό είναι η Λίβερπουλ, για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα!

Λίβερπουλ: Προσφέρει… Γη και Ύδωρ για τον Τσιμίκα!

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης, Λίβερπουλ, συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της νέας χρονιάς. Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και να επιστρέψει στην κορυφή του ευρωπαϊκού, κατακτώντας το Champions League του χρόνου!

Τα μεταγραφικά θέματα των «Reds» βρίσκονται εν εξελίξει. Με στόχο η ομάδα να δυναμώσει κι άλλο. Και να πρωταγωνιστήσει εκ νέου τη σεζόν 2020-21.

Μία από τις μεταγραφές που φέρεται να θέλει να κάνει η Λίβερπουλ, έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να κάνει δικό της τον Κώστα Τσιμίκα!

Ο Έλληνας μπακ του Ολυμπιακού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι από τους παίκτες που έχουν πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι τους και είναι λογικό να έχουν πέσει πάνω του τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο μεγαλύτερος εκ των οποίων είναι η Λίβερπουλ!

Η προσφορά της Λίβερπουλ και οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού

Οι εμφανίσεις του Τσιμίκα σε Champions League και Europa League, ειδικά κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο, φαίνεται πως έχουν εντυπωσιάσει πάρα πολύ τον Γιούργκεν Κλοπ. Με τη διοίκηση της Λίβερπουλ να προσφέρει… Γη και Υδωρ στον Ολυμπιακό, για να κάνει δικό της τον 24χρονο αριστερό μπακ!

Τι προσφέρουν οι «κόκκινοι», για να κάνουν τον Τσιμίκα κάτοικο του Λίβερπουλ; 16 εκατομμύρια ευρώ! Και αυτά χωρίς τα διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων. Διότι αν βάλουμε κι αυτά, τότε το συνολικό ποσό μπορεί να ανέλθει ακόμη και στα 18 με 20 εκατομμύρια ευρώ! Με λίγα λόγια, μόνο τα μπόνους, δεν αποκλείεται να είναι 2-4 εκατομμύρια.

Μετά τη νέα, φημολογούμενη, πρόταση της Λίβερπουλ, οι συζητήσεις μεταξύ του αγγλικού συλλόγου και του Ολυμπιακού φαίνεται να μπαίνουν σε μία διαφορετική βάση. Καθώς αν επιβεβαιωθούν αυτά τα ποσά, τότε οι πρωταθλητές Αγγλίας υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων». Και μία ενδεχόμενη συμφωνία γίνεται πολύ πιο πιθανή!

Σε προχωρημένο στάδιο πλέον οι διαπραγματεύσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο, αναμένονται εξελίξεις, ίσως και ραγδαίες, μέχρι τη Δευτέρα 10 Αυγούστου…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ