ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Πίρλο δίνει τόπο στα νιάτα στη νέα Γιουβέντους

Σύμφωνα με τη Gazzetta Dello Sport, o τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο οραματίζεται μία "μεγάλη κυρία" με φθηνούς, νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Ο Πίρλο δίνει τόπο στα νιάτα στη νέα Γιουβέντους

Ο Μαουρίσιο Σάρι ανήκει στο παρελθόν και ο Αντρέα Πίρλο είναι το παρόν και το μέλλον της Γιουβέντους. Παρά την κατάκτηση του τίτλου, η διοίκηση των “μπιανκονέρι” δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τον Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν προσέφερε ποτέ το θέαμα που υποσχόταν και έχασε κάθε άλλο στόχο της ομάδας. Έτσι, ο Αντρέ Ανιέλι εμπιστεύτηκε για την ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή των “μπιανκονέρι” έναν παλιό γνώριμο. Τον θρυλικό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Αντρέα Πίρλο.

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport εξήγησε εκτεταμένα το όραμα του νέου τεχνικού της “Γιούβε”. Ειδικότερα, η άφιξη του θα σημάνει μία αλλαγή στις τακτικές και τις ιδέες της ομάδας. Αν τον βοηθήσουν και τα αποτελέσματα, ο Πίρλο θα δώσει τόπο στα νιάτα με ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σε ένα ήδη γερασμένο ρόστερ, θα επιχειρήσει να εκμοντερνίσει την ομάδα. Να την κάνει πιο αποτελεσματική, με περισσότερο κίνητρο και πάνω από όλα φθηνότερη.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ο Ιγκουαΐν και ο Κεντίρα θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν. Πιθανότατα και ο Ματουιντί. Όσον αφορά τους Ντε Σίλιο, Μπερναντέσκι, Ρουγκάνι, Ράμσεϊ, και Κόστα θα πρέπει να ετοιμάζουν βαλίτσες. Τέλος, καλές προσφορές για τον Σάντρο και τον Ντανίλο θα γίνουν αποδεκτές.

Υπό αυτό το σκεπτικό είναι εύλογη και η αλλαγή στους μεταγραφικούς στόχους. Το ενδιαφέρον πια δεν επικεντρώνεται πια στον Ζορζίνιο. Αντίθετα, ο Πίρλο επιθυμεί την απόκτηση του Τονάλι από την Μπρέσια. Ως εναλλακτική λύση του αρέσει η περίπτωση του Λοκατέλι της Σασουόλο.

Γκατούζο σε Πίρλο: «Τώρα την πάτησες»

Κάθε αρχή και δύσκολη και ο Γκατούζο θέλησε να ενημερώσει τον πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν για το νέο εγχείρημά του.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Sky Italia μετά την ήττα της Νάπολι από τη Μπαρτσελόνα στο Champions League το Σάββατο,  ο Τζενάρο Γκατούζο προειδοποίησε τον Πίρλο για τις δυσκολίες του επαγγέλματος.

“Λοιπόν τώρα την πάτησες. Αυτή είναι η δουλειά. Είναι τυχερός που ξεκινά από τη Γιουβέντους, αλλά αυτό το επάγγελμα είναι εκείνο που δεν αρκεί μια καλή καριέρα παίκτη. Πρέπει να μελετήσεις, να δουλέψεις σκληρά και δεν κοιμάσαι πολύ. Το να είσαι παίκτης και να είσαι προπονητής δεν είναι καθόλου το ίδιο πράγμα. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό επάγγελμα και δεν μπορούμε να το μάθουμε μόνο από βιβλία. Πρέπει να μπούμε εκεί και να εργαστούμε σκληρά. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ