ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Βρήκε τον “ογκόλιθο” για την άμυνά της η Τσέλσι!

Την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Τσέλσι, Τζον Στόουνς, φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά η διοίκηση της Τσέλσι, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ.

Βρήκε τον “ογκόλιθο” για την άμυνά της η Τσέλσι!

Η πρώτη σεζόν στον πάγκο της Τσέλσι για τον Φρανκ Λάμπαρντ ολοκληρώθηκε. Η γενική εικόνα και το γενικότερο… feeling αφήνει θετικό πρόσημο. Ο Άγγλος τεχνικός εκτός του ότι έπρεπε να προσαρμοστεί άμεσα και να πέσει στα… βαθιά, χωρίς ανάλογη εμπειρία. Έπρεπε να φέρει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή. Με τους “μπλε” να μην μπορούν να κάνουν μεταγραφές και να πρέπει να δώσει ιδιαίτερο βάρος σε νεαρούς παίκτες.

Η απόδοση των Λονδρέζων είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Άγγλος τεχνικός απέτυχε ή ότι δεν τα πήγε τόσο καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με ένα σύνολο που είχε… ταβάνι έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου και ηττήθηκε από την Άρσεναλ.

Αλλά και μέχρι και τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί η πιο έτοιμη Μπάγερν Μονάχου δεν λυπήθηκε τους παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ και τους έβαλε στα… δίχτυα. Ωστόσο, ο θρύλος του συλλόγου προετοιμάζει το έδαφος για την αντεπίθεση, ενόψει της νέας σεζόν και ήδη ξέρει τι κινήσεις θα πρέπει να κάνει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να περάσει την Τσέλσι στο επόμενο… επίπεδο! Αυτόν θέλει για την άμυνα της Τσέλσι ο Λάμπαρντ!

Αυτόν θέλει για την άμυνα της Τσέλσι ο Λάμπαρντ!

H αμυντική γραμμή της Τσέλσι σε πολλές φορές ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Όχι μόνο του Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά και των φίλων του συλλόγου που περίμεναν πολλά περισσότερα. Οι αδυναμίες αρκετές και… χτυπητές! Γι’ αυτό το λόγο και ο τεχνικός των “μπλε” έχει εισηγηθεί την μεταγραφή του Τζον Στόουνς.

Ο Άγγλος στόπερ δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και με την εξέλιξή του κανέναν στη Μάντσεστερ Σίτι. Όταν πριν από μερικά χρόνια οι “πολίτες” τον έκαναν δικό τους από την Έβερτον περίμεναν περισσότερα από εκείνον. Όμως, η πραγματικότητα ήταν εν τέλει διαφορετική. Αυτό δεν φαίνεται να χαλάει τους Λονδρέζους που σκέφτονται να κάνουν άμεσα επίσημο “μπάσιμο” για την αγορά του.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η “Sun” η διοίκηση της Τσέλσι είναι θετική στο να δώσει μέχρι και 20 εκατομμύρια λίρες για να φέρει στο “Στάμφορντ Μπριτζ” τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Μένει να δούμε αν οι άνθρωποι της Σίτι θα ικανοποιηθούν με ένα τόσο χαμηλό χρηματικό ποσό και αν θα ανάψουν το πράσινο φως για την πώλησή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ