ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Γκουαρντιόλα: «Κάθε αγώνας στο Champions League είναι τελικός»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρομοίασε το Final 8 του Champions League με την τελική φάση ενός Μουντιάλ, λόγω των μονών αγώνων που θέσπισε η UEFA φέτος.

Γκουαρντιόλα: «Κάθε αγώνας στο Champions League είναι τελικός»

Ο κορωνοϊός άλλαξε τα πάντα. Στη ζωή μας. Την καθημερινότητά μας. Σε όλες τις εκφάνσεις της. Φυσικά το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εξίσωση. Με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τονίζει από τη μεριά του πως το Champions League έγινε… Μουντιάλ πλέον!

Λόγω της πανδημίας, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση άλλαξε τρόπο διεξαγωγής. Και πλέον από τα προημιτελικά και μετά θα γίνει ένα τουρνουά τύπου… Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μονά ματς. Σε ουδέτερες έδρες. Με παράταση και πέναλτι. Και αυτό θα ισχύει μέχρι τον τελικό της 23ης Αυγούστου στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας.

Ο Γκουαρντιόλα τόνισε πως το Champions League έγινε… Μουντιάλ τώρα. Και γι’ αυτό όλες οι ομάδες θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή. Καθώς κάθε αγώνας είναι και ένας τελικός. Όπως και η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λιόν την ερχόμενη Παρασκευή (15/8, 22:00) είναι ένας τελικός.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός:

«Είναι παρόμοιο με το Μουντιάλ. Πριν ήταν οι τελευταίοι «16», προημιτελικοί, ημιτελικοί με δύο παιχνίδια σε κάθε γύρο και τώρα κάθε αγώνας είναι ένας τελικός. Είτε είσαι μέσα είτε εκτός. Επομένως, θα δούμε έναν τελικό κόντρα στη Λιόν, δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες ή λάθη. Ανυπομονούμε για αυτό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε».

Πάντως, πρώτος στόχος επετεύχθη για τον Γκουαρντιόλα. Καθώς διακαής του πόθος ήταν να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν κρύβει άλλωστε ότι είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα:

«Δεν μπορώ να πω πως είναι ιδιαίτερο επειδή ήμουν πρώην προπονητής στην Μπαρτσελόνα. Το γεγονός πως παίζουμε με τη Ρεάλ, δεν αλλάζει κάτι.  Θα είμαι για πάντα φίλαθλος της Μπαρτσελόνα. Είναι το κλαμπ στο οποίο μεγάλωσα και αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για εμένα. Αλλά όταν ήμουν στην Μπάγερν για παράδειγμα είτε παίζαμε με τη Ρεάλ είτε με την Μπαρτσελόνα, ήθελα να κερδίσω. Θέλω την νίκη για τους παίκτες μου και για τον σύλλογο γενικότερα. Δεν θέλω να χάσω την συγκέντρωση μου».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ