ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι δύο εναλλακτικές της Γιουνάιτεντ, αν στραβώσει του Σάντσο!

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζουν το έδαφος, σε περίπτωση που "κολλήσει" η μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο! Αυτές είναι οι εναλλακτικές του Σόλσκιερ.

Οι δύο εναλλακτικές της Γιουνάιτεντ, αν στραβώσει του Σάντσο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη θέσει ως πρωταρχικό της στόχο την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο. Ωστόσο, αν και η μεταγραφή του θεωρούταν τελειωμένη, οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ βάζουν… εμπόδια. Ο τεχνικός διευθυντής των Βεστφαλών υποστήριξε με δηλώσεις του, πως ο Άγγλος θα παραμείνει στην Γερμανία. Αυτό δεν ήχησε καθόλου ωραία στα αυτιά των «κόκκινων διαβόλων», των οποίων η υπομονή… εξαντλείται.

Ναι μεν ο Σάντσο είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστα, αλλά στην Γιουνάιτεντ δεν είναι πρόθυμοι να περιμένουν για αρκετό καιρό ακόμα. Όπως όλα δείχνουν όμως, η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν θα προχωρήσει. Έτσι οι Άγγλοι στρέφονται σε εναλλακτικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Γιουνάιτεντ

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία, δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Σέριε Α θα απασχολήσουν τους «κόκκινους διαβόλους». Ο λόγος για τους Ντάουγκλας Κόστα και Φεντερίκο Κιέζα!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Γιουβέντους φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού των «μπιανκονέρι». Αντρέα Πίρλο. Οι αρκετοί του τραυματισμοί όμως, έχουν φέρει… ερωτηματικά. Σίγουρα, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ανήκει στην ελίτ, όμως δεν έχει καταφέρει να κάνει την καριέρα που όλοι περίμεναν. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι πρωταθλητές Ιταλίας αξιώνουν 30-40 εκατ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν.

Από την άλλη ο Φεντερίκο Κιέζα, θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους Ιταλούς ποδοσφαιριστές. Ο 22χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Φιορεντίνα. Ωστόσο, επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Οι βιόλα όμως γνωρίζουν πως έχουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή που… αποτελεί πόλο έλξης για αρκετά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έτσι δεν είναι διατεθειμένοι να τον… δώσουν έτσι εύκολα. Συγκεκριμένα, η Φιορεντίνα ζητάει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ προκειμένου να πει το «ναι».

Πάντως πρέπει να πούμε πως η Γιουνάιτεντ θα περιμένει λίγο ακόμα προκειμένου να δει το πως θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για τον Σάντσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ