ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Στέρλινγκ: “Αυτό το στοιχείο θα μας πάει μέχρι τέλους”

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, αναγνώρισε το στοιχείο της Μάντσεστερ Σίτι που μπορεί να την πάει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στέρλινγκ: “Αυτό το στοιχείο θα μας πάει μέχρι τέλους”

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έφτασε τα 100 γκολ με τη Μάντσεστερ Σίτι στη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των “16” με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, έφτασε τα 20 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα του ήταν εξαιρετική κόντρα στη “βασίλισσα”. Με ασφυκτικό πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό “‘έπνιξε” την αντίπαλό της αναγκάζοντας την σε σωρεία λαθών.

Έτσι, ο Στέρλιγνκ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το λόγο για τον οποίο η ομάδα του προκρίθηκε μίλησε για την ενέργεια και τα τρεξίματα των συμπαικτών του. Πρόσθεσε ότι αυτά τα στοιχεία θα κρίνουν πόσο βαθιά θα πάνε στη διοργάνωση.

“Ήμασταν πολύ πεινασμένοι (εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης) Όλα τα παιδιά έτρεξαν απίστευτα. Ήταν από τους λόγους που κερδίσαμε. Νομίζω ότι η νοοτροπία από τότε που επιστρέψαμε – την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα – έδειχνε το πόσο θέλουμε αυτό. Έχουμε ενέργεια για να προχωρήσουμε σε αυτόν τον διαγωνισμό. Ενέργεια και μαχητικότητα. Το δείξαμε ενάντια στη Ρεάλ καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχουν ομάδες στη διοργάνωση του με εξαιρετική ποιότητα”.

Στη συνέχεια ο Στέρλινγκ πρόσθεσε: “Πρέπει να διατηρήσουμε την ενέργεια και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Το πιο σημαντικό είναι να τρέξεις και να δίνεις 100 τοις εκατό για κάθε λεπτό που είμαστε στον ανταγωνισμό. Είναι μια νέα μορφή και είναι μια μορφή για την οποία είμαστε έτοιμοι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να πάμε εκεί και να τρέξουμε πάρα πολύ. Αυτό θα κάνει τη διαφορά και θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε ή όχι. ”

Έπλεξε το εγκώμιο του Ζεσούς

Ένας από τους πρωταγωνιστές των “πολιτών” ήταν και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ανάγκασε τον Βαράν στο πρώτο του λάθος και έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ. Παράλληλα, ήταν εκεί για να εκμεταλλευτεί το δεύτερο λάθος του Βαράν και να σκοράρει το 2-1 για την ομάδα του.

Έτσι, ο Στέρλινγκ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον συμπαίκτη του, ανέφερε ότι δεν πρέπει να θεωρείται αναπληρωματικό, καθώς τόσο εκείνος όσο και ο Αγκουέρο σκοράρουν ασταμάτητα.

Δεν είναι αλλαγή. Έχουμε δύο υπέροχους επιθετικούς σε αυτό το κλαμπ. Και οι δύο επιθετικοί σκοράρουν γκολ και όταν παίζεις με έναν από αυτούς, ξέρεις τι να περιμένεις από τον καθένα. Είναι και οι δύο κορυφαίοι παίκτες μπροστά από την εστία”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ