ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Στο αεροδρόμιο για Ελβετία ο Σάντσο

Όσο περνάει ο χρόνος το σίριαλ της μετακίνησης του Τζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιπλέκεται, με την Ντόρτμουντ να δυσκολεύει στους Άγγλους.

Στο αεροδρόμιο για Ελβετία ο Σάντσο

Στον… αέρα παραμένει για άλλο ένα 24ωρο η μετακίνηση του Τζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος επιθετικός όσο πλησιάζει στο Ολντ Τράφορντ άλλο τόσο απομακρύνεται με την Ντόρτμουντ να δείχνει σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις.

Χθες όλα έδειχναν πως ο γερμανικός σύλλογος βρισκόταν μια ανάσα στο να αποδεχθεί τη πρόταση των «Κόκκινων Διαβόλων». Σήμερα όμως τα δεδομένα αλλάζουν ξανά με τον Σάντσο να ενσωματώνεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μεταβαίνει στην Ελβετία προκειμένου να κάνει εκεί προπονήσεις σε ιδανικές κλιματικές συνθήκες. Στην αποστολή των Γερμανών βρίσκεται κανονικά και ο Τζέιντον Σάντσο, με τον 20χρονο να μπαίνει με την υπόλοιπη ομάδα στο αεροπλάνο. O Σάντσο πέταξε για Ελβετία

Στον αέρα το μέλλον του Σάντσο

Οι Γερμανοί παρουσιάζονται αμετάκλητοι στα θέλω τους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Bild η Μπορούσια ζητά από τη Γιουνάιτεντ το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη. Το νούμερο αυτό για την ώρα μοιάζει απαγορευτικό για τους Άγγλους, ωστόσο κατανοούν πως για να κάνουν δικό τους τον παίκτη θα πρέπει να το φθάσουν.

Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Γερμανοί προτίθενται να δελεάσουν τον Σάντσο προτείνοντας του νέο ηγεμονικό συμβόλαιο. Ο νεαρός αποτελεί το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και στη διοίκηση παρουσιάζονται πρόθυμοι να του το δείξουν και στη πράξη.

Το ποσό που προτείνεται στον 20χρονο είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο όπως τονίζεται δεν πλησιάζει αυτό που του ετοιμάζει η Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντιπροτείνουν στον παίκτη 5ετες συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ.

Στο Ολντ Τράφορντ θέλουν τον Σάντσο όσο κανέναν άλλον. Ο τεχνικός της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ευελπιστεί πως η διοίκηση θα φέρει εις πέρας την αποστολή και τον παίκτη στην αγκαλιά του. Με τον νεαρό οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δυναμώνουν στην επιθετική τους γραμμή προσθέτοντας επιπλέον ποιότητα και ταχύτητα. Θα έρθει όμως ο Σάντσο στο Μάντσεστερ;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ