ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της πει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τρελή πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για Ντιμπαλά

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης τον στόχο και εκείνη βάζει σε εφαρμογή μέγα σχέδιο προκειμένου να τον φέρει εις πέρας.

Τρελή πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για Ντιμπαλά

Η φετινή περιπετειώδης σεζόν ολοκληρώθηκε για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» ολοκλήρωσε τη χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Ισπανία επιστρέφοντας φουριόζα από την καραντίνα. Αντιθέτως γνώρισε τον πρόωρο αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ μένοντας εκτός από την Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των «16» του θεσμού. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ωστόσο δεν κρύβει την πρόθεση του να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις.

Η επόμενη χρονιά αναμένεται σαφώς δυσκολότερη σε Ισπανία και Ευρώπη, καθώς ο ανταγωνισμός όλο και μεγαλώνει. Οι Μαδριλένοι προσδοκούν να προσθέσουν στο ρόστερ τους λίγες και καλές… πινελιές συνθέτοντας με το υπάρχον υλικό το καλύτερο δυνατό σύνολο. Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως έχει εντοπίσει τα κενά και ήδη έχει προτείνει στη διοίκηση τους υποψήφιους στόχους. H Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει πρόταση για Ντιμπάλα

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Ρεάλ Μαδρίτης

Ένας από αυτούς είναι ο Πάολο Ντιμπαλά. Ο Αργεντινός σταρ ολοκλήρωσε μια μεστή χρονιά στη Γιουβέντους, η οποία τερματίστηκε άδοξα με τον αποκλεισμό των Ιταλών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 26χρονος μάλιστα δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του κόντρα στην Λυών, μιας και ο τραυματισμός που υπέστη ήταν αρκετός για να τον περιορίσει.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντιμπαλά παρουσιάζεται ως η ιδανική επιλογή για την επίθεση. Με την διαφαινόμενη αποχώρηση των Χάμες Ροντρίγκεζ και Γκάρεθ Μπέιλ, οι Μαδριλένοι δημιουργούν αρκετό χώρο για μια νέα προσθήκη στα φτερά της επίθεσης. Για να επιτευχθεί όμως ο στόχος του ερχομού του Αργεντινού θα πρέπει η Γιουβέντους να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Το δημοσίευμα του Sportmediaset αναφέρει πως η «Βασίλισσα» ετοιμάζει μυθική πρόταση προκειμένου να δελεάσει τους Ιταλούς. Αυτή περιλαμβάνει τόσο μετρητά όσο και έμψυχα ανταλλάγματα. Πιο συγκεκριμένα, Οι Μαδριλένοι προτείνουν 100 εκατομμύρια ευρώ και έναν εκ των Ίσκο ή Κρόος.

Οι πρωταθλητές με αυτόν τον τρόπο ελπίζουν να επιτύχουν τον σκοπό τους. Το συμβόλαιο του Ντιμπαλά με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Έτσι είναι πιθανό η «Μεγάλη Κυρία» να σκεφτεί πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ