ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Ιμόμπιλε: «Είναι τρελό, έσπασα το δίπολο Μέσι-Κριστιάνο»

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι ιδιαίτερα υπερήφανος με το επίτευγμα του, τονίζοντας πως δεν περίμενε πως μπορεί να σπάσει το δίπολο Μέσι και Κριστιάνο.

Ιμόμπιλε: «Είναι τρελό, έσπασα το δίπολο Μέσι-Κριστιάνο»

Η φετινή σεζόν ανήκει αν μη τι άλλο και στον Τσίρο Ιμόμπιλε! Ο επιθετικός της Λάτσιο έκανε μια μαγική χρονιά με την ομάδα της Ρώμης. Δεν περιμέναμε βέβαια την φετινή σεζόν για να μας αποδείξει το πόσο… δεινός σκόρερ είναι. Ωστόσο, αυτήν την χρονιά το… τερμάτισε. Ο επιθετικός των Λατσιάλι βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και ήταν ο φόβος και ο τρόμος για κάθε αντίπαλη άμυνα. Ο Ιταλός στράικερ σημείωσε 36 γκολ στην Σέριε Α και εν τέλει κέρδισε την μάχη για το Χρυσό Παπούτσι, το οποίο και κατακτά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Λίο Μέσι το πάλεψαν μέχρι τέλους, ωστόσο δεν κατάφεραν να προσπεράσουν τον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο.

Αν μη τι άλλο είναι μια τιμητική διάκριση για τον έμπειρος κεντρικό επιθετικό, ο οποίος νιώθει περήφανος που κατάφερε να σπάσει το δίπολο Κριστιάνο και Μέσι, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ιμόμπιλε!

Ιμόμπιλε

«Είναι τρελό! Εγώ μπροστά από Κριστιάνο, Λεβαντόφσκι και Μέσι! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Εγώ είμαι αυτό που έσπασε το δίπολο των Κριστιάνο και Μέσι! Για αυτό και έπρεπε να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα. Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω», είπε.

Πάντως αρκετοί ήταν αυτοί που άσκησαν έντονη κριτική στον Ιταλό, καθώς σκόραρε 14 γκολ από το σημείο του πέναλτι! Ο ίδιος όμως δεν έχει μετανιώσει για αυτό και θεωρεί πως έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, για να πετύχει τον στόχο του. Ωστόσο, υπήρχαν και δύο φορές στις οποίες ενώ ήταν στον αγωνιστικό χώρο, άφησε τους συμπαίκτες του να εκτελέσουν τα πέναλτι!

«Όχι, εννοείται πως δεν μετανιώνω για αυτό. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Αν δεν είχα συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο, ίσως να μην είχα πετύχει αυτό το ρεκόρ. Το να υπάρχει σταθερότητα στα αποδυτήρια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσίρο Ιμόμπιλε σε Μέσο της Ιταλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ