ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: “Ο Τσιμίκας αποτελεί την καλύτερη είδηση για εμάς”

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό τους όταν κλήθηκε να σχολιάσει την έλευση του Κώστα Τσιμίκας στο σύλλογο.

Κλοπ: “Ο Τσιμίκας αποτελεί την καλύτερη είδηση για εμάς”

Στη Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα ανήκει ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας μπακ τα βρήκε σε όλα με τους πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι με τη σειρά τους ανακοίνωσαν μέσω των socila media τη μεταγραφή του. Έτσι, ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό για να υπογράψει για πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ συμβόλαιο 5ετους διάρκειας.

Το συγκεκριμένο νέο ήχησε πολύ ευχάριστα στον τεχνικό των “κόκκινων” Γιούργκεν Κλοπ. Μιλώντας στο σάιτ της Λίβερπουλ για τη μεταγραφή παραδέχτηκε πως παρακολουθούσαν τον Έλληνα διεθνή πολύ καιρό. Παράλληλα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για όσα μπορεί να προσφέρει ο παίκτης στην ομάδα.

“Έχουμε παρακολουθήσει τον Κώστα εδώ και πολύ καιρό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε. Είναι τα τέλεια νέα πριν επιστρέψουμε μαζί πολύ σύντομα. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και του αρέσει να νικάει και να ανταγωνίζεται. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του. Ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεση και την επιθυμία που έχουμε ήδη στην ομάδα. Έχει δείξει ήδη σε νεαρή ηλικία ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε διαφορετική χώρα και να το κάνει καλά. Υπήρξε μεγάλο μέρος της επιτυχίας που είχε ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον τίτλο του αυτή τη σεζόν και στις ευρωπαϊκές μάχες του”.

Ο Γιούργκεν Κλοπ συμπλήρωσε: “Ο Κώστας ξέρει από προσωπική εμπειρία τι απαιτείται για να πετύχει στο εσωτερικό και στο Champions League και είναι φιλόδοξος για περισσότερα – όπως και εμείς. Έχει αντιμετωπίσει μερικούς πολύ σκληρούς αντιπάλους τις τελευταίες σεζόν. Τα πήγε καλά και ξέρουμε ότι απολαμβάνει την πρόκληση, το οποίο είναι τέλειο για εμάς. Για αυτόν τον λόγο είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας για τα επόμενα χρόνια. Είμαι τόσο ευχαριστημένος”.

Tσιμίκας: “Από μικρό παιδί ήμουν Λίβερπουλ”

Ο Τσιμίκας λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μίλησε στους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου, κάνοντας έτσι τις πρώτες του δηλώσεις ως “κόκκινος” και με τη… βούλα. Μεταξύ άλλων τόνισε πόση χαρά έδωσε αυτή η κίνηση τόσο στον ίδιο όσο και στον αδερφό του.

“Ο αδερφός μου είναι μεγάλος οπαδός της Λίβερπουλ. Ήταν από τους πρώτους που με “έσπρωξε”, ώστε να υπογράψω στην ομάδα. Ωστόσο και εγώ από μικρός υποστηρίζω τη Λίβερπουλ. Όλοι στην οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσω την καριέρα μου εδώ.

Ακόμα και τώρα ο αδερφός μου δεν μπορεί να το πιστέψει ότι είμαι παίκτης της Λίβερπουλ! Μόλις θα δει τις πρώτες μου φωτογραφίες με τη φανέλα της ομάδας, είμαι σίγουρος πως μέχρι και αυτός θα το πιστέψει ότι είμαι πλέον μέλος της οικογένειας της Λίβερπουλ”, τα λόγια του.

Τσιμίκας: Μπορεί να “επιβιώσει” σε μία βροχερή κρύα βραδιά στο “Στόουκ”;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ