ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Κολό Τουρέ: «Η Σίτι αξίζει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι , Κολό Τουρέ, πιστεύει πως οι «πολίτες» αξίζουν να κατακτήσουν το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ

Κολό Τουρέ: «Η Σίτι αξίζει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Η Μάντσεστερ Σϊτι εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία έχει γιγαντωθεί ως σύλλογος. Ξοδεύοντας άφθονο χρήμα για την απόκτηση παικτών και ανάπτυξη ακαδημιών, οι «καρποί» τους ανθίζουν. Αν και οι εγχώριες επιτυχίες έχουν έρθει καιρό τώρα, οι ευρωπαϊκές αποτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη.

«Ήμασταν άτυχοι για πολλά χρόνια, είναι η ώρα μας»

Αποκλείοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης για μια θέση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι πολίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα. Πετώντας εκτός την ισχυρότερη ομάδα στην ιστορία του θεσμού, οι «μπλε» ελπίζουν πως επιτέλους ήρθε «η δική τους ώρα». Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο πρώην παίκτης της ομάδας, Κολό Τουρέ.

Ο Ιβοριανός αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην ομάδα (2009-13), αλλά δεν κατάφερε να «γευτεί» τη δόξα ενός ευρωπαϊκού τίτλου. «Η Σίτι πρέπει να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ» ξεκίνησε ο παλαίμαχος αμυντικός. «Υπήρξε πάρα πολλές φορές ατυχία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά εύχομαι φέτος να καταφέρουν αυτό που πρέπει». Στη συνέχεια αποκάλυψε πως με τη μεταγραφή του  στο Μάντσεστερ το 2009, στόχος του ήταν η «κούπα με τα μεγάλα αυτιά». Ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ.

«Έχουν έναν κορυφαίο προπονητή, τον οποίο πρέπει να κρατήσουν οπωσδήποτε. Στη συνέχεια θα πρέπει να έρθουν παίκτες οι οποίοι θα δώσουν περισσότερη αξία στην ομάδα» σχολίασε αναφορικά με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, το συμβόλαιο του οποίοι λήγει σε 1 χρόνο.

«Πάντα όμως χρειάζεσαι και τύχη. Κάτι το οποίο δεν υπήρξε απέναντι στη Τότεναμ» έκλεισε ο Ιβοριανός μετά τον αποκλεισμό των «πολιτών» την περασμένη σεζόν. «Ελπίζω πως αυτή τη φορά θα έχουν και θα καταφέρουν να φτάσουν ως το τέρμα».

Η πλέον πετυχημένη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε το 2016. Τότε οι «πολίτες» αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από τη Ρεάλ (0-1), η οποία κατέκτησε και το τρόπαιο. Πλέον με τη «βασίλισσα» εκτός, η ομάδα του Μάντσεστερ ελπίζει πως θα καταφέρει να «ξορκίσει» τους δαίμονες της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ