ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

O Λουκάκου πάει την Ίντερ ως το τέλος! (vid)

Χάρη στο ένατο σερί γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ η Ίντερ νίκησε 2-1 τη Μπάγερ Λέβερκούζεν και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

O Λουκάκου πάει την Ίντερ ως το τέλος! (vid)

Μία ομάδα μόνος του είναι φέτος ο Ρομέλου Λουκάκου! Ο Βέλγος φορ συνεχίζει να κάνει… όργια με την Ίντερ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των “νερατζούρι” με σκορ 2-1 κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν για τους “8” του Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι, ο Λουκάκου έφτασε τα εννιά σερί ματς με γκολ στη δεύτερη καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Από την πλευρά των Γερμανων ξεχώρισε ο Κάι Χάβερτζ που έφτασε τα 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στα ημιτελικά η Ίντερ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικό προσανατολισμό. Κάτι που βοήθησε τους μεσοεπιθετικούς του ματς να δείξουν από νωρίς το ταλέντο τους. Η Ίντερ δεν άργησε πολύ, ώστε να δώσει στο παιχνίδι τον ρυθμό που ήθελε με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να περιορίζεται στο να κυνηγάει για να πάρει την μπάλα στα πόδια της.

Οι Ιταλοί έδειξαν πως είναι σε καλύτερο μομέντουμ από τους Γερμανούς. Και κάπως έτσι προηγήθηκαν στο 15′ με τον Μπαρέλα. Το τέρμα των “νερατζούρι” έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Αντόνιο Κόντε που συνέχισαν να πιέζουν για περισσότερα γκολ. Το δεύτερο δεν άργησε να σημειωθεί

Αυτή τη φορά εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των “ασπιρινών” ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος φορ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Άσλεϊ Γιανγκ και με αυτό τον τρόπο η Ίντερ έκανε στο 21′ το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το εν λόγω τέρμα ήταν ιδιαίτερο για τον έμπειρο επιθετικό μιας και ήταν το ένατο στη σειρά που έχει πετύχει φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που δεν έχει κανείς άλλος στον θεσμό γενικότερα. Το πήρε πάνω του για την Ίντερ ο Λουκάκου!

Το πήρε πάνω του για την Ίντερ ο Λουκάκου!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η πίεση της Λεβερκούζεν μπροστά από τα αντίπαλα καρέ μεγάλωσε. Έγινε πιο έντονη. Εν τέλει οι Γερμανοί μπήκαν στο ματς χάρη στο “παστέλι” που σημείωσε στο 24′ ο Χάβερτζ με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να φτάνει τα 18 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Το 2-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ έπαιξε με τακτική και μυαλό. Οι ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Κόντε δεν ήθελαν να κάνουν κάποιο φτηνό λάθος κόντρα στην πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή της Μπάγερ. Έτσι, κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσαν. Με αυτό τον τρόπο σπαταλούσαν τόσο τον χρόνο όσο και τις δυνάμεις των αντιπάλων τους. Με αυτά και με αυτά το δεύτερο ημίχρονο πέρασε χωρίς πολλές και ιδιαίτερες φάσεις.

Κάτι που βοήθησε την ιταλική, ώστε να κρατήσει το υπέρ της 2-1 ως το τέλος και να περάσει στους “4” του Γιουρόπα Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ