ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τα δεδομένα για Θεμπάγιος και Άρσεναλ

Την εκ νέου συνεργασία της με τον Ντάνι Θεμπάγιος επιθυμεί διακαώς η Άρσεναλ αλλά με τη μορφή νέου δανεισμού και όχι κανονικής μεταγραφής.

Τα δεδομένα για Θεμπάγιος και Άρσεναλ

Ο Ντάνι Θεμπάγιος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν για την Άρσεναλ. Όντας ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης κατάφερε να εντυπωσιάσει τον προπονητή του Μικέλ Αρτέτα. Η ικανότητα τους παίζει κάθετα και να καλύπτει χώρους πίσω είναι ένα στοιχείο που δεν το έχουν οι υπόλοιποι μέσου της ομάδας, όπως ο Τζάκα, ο Τορέιρα ή ο Γκεντουζί. Γι΄αυτό το λόγο, οι “κανονιέρηδες” θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του.

Θυμίζουμε ότ φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και η Άρσεναλ διαπραγματεύεται ξανά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο κορονοϊός δυσχέρανε την οικονομική πραγματικότητας της ομάδας του Αρτέτα. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσιογράφο του Givemesport, Χάρι Σέρλοκ, η Άρσεναλ θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει εκ νέου δανεικό, καθώς δεν έχει τα χρήματα για να τον αγοράσει.

Σε 18 παιχνίδια ως βασικός στο πρωτάθλημα, έχει κατά μέσο όρο 1,2 πάσες κλειδιά. Επίσης σύμφωνα με το WhoScored , μετράει 1,1 ντρίμπλα , ενώ κερδίζει1,5 φάουλ ανά παιχνίδι.

Επίσης, έχει ποσοστό εύστοχων πασών που φτάνει το 87,9%. Τέλος μετράει 1,9 τάκλιν και 1,3 αναχαιτίσεις ανά παιχνίδι. Φέτος μέτρησε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ δεν έχασε παιχνίδι μετά την επανέναρξη από τον κορονοϊό.

Πληρώνει όσο όσο η Άρσεναλ για να πει αντίο στον Οζίλ

Όσο θέλει τον Θεμπάγιος στο ρόστερ της η Άρσεναλ αλλά τόσο δε θέλει να βλέπει τον Μεσούτ Οζίλ. Το συμβόλαιο του Γερμανού ολοκληρώνεται τυπικά το επόμενο καλοκαίρι, όμως είναι δεδομένο πως αν παραμείνει στην ομάδα θα τεθεί εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει νέα τρύπα στα οικονομικά της ομάδας. Ο Γερμανός αμείβεται πλουσιοπάροχα βάζοντας κάθε χρόνο στον λογαριασμό του 18,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό η Άρσεναλ φιλοδοξεί να εξοικονομήσει και να ρίξει στην αγορά για μια νέα προσθήκη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του βρετανικού τύπου, η διοίκηση των «Κανονιέρηδων» έχει ξεκινήσει συζήτηση με την πλευρά του παίκτη. Σκοπός των Λονδρέζων είναι η ολοκλήρωση της συνεργασίας το προσεχές διάστημα. Ο Μεσούτ Οζίλ από πλευράς του εμφανίζεται διαλλακτικός στο να αποχωρήσει από το Λονδίνο. Για την ώρα όμως δεν έχει κάποια σοβαρή πρόταση στα χέρια του.

Οι φήμες συνδέουν τον παίκτη με την Τουρκία με την Μπασακσεχίρ. Μια ομάδα όμως που στην πραγματικότητα δεν μπορεί να καλύψει τα θέλω του Γερμανού σταρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ