ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ ενημέρωσε τον Ζιντάν πως δεν θα κάνει μεταγραφές!

Η διοίκηση της Ρεάλ είναι ευχαριστημένη με το υπάρχον ρόστερ και φαίνεται πως ο Ζιντάν δεν θα έχει και πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ!

Η Ρεάλ ενημέρωσε τον Ζιντάν πως δεν θα κάνει μεταγραφές!

Η περσινή σεζόν κρίνεται άκρως επιτυχημένη για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεδομένου των συνθηκών, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να φτάσει δύσκολα στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος και να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμα σπουδαίου τίτλου. Αν και δεν… εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της, η «βασίλισσα» έπαιρνε αυτό που ήθελε και έδειξε να έχει στόφα πρωταθλητή.

Η πανδημία έχει φέρει αρκετά οικονομικά ζητήματα σε όλους τους συλλόγους. Αν και η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται πως είναι μια από τις πιο πλούσιες ομάδες του κόσμου, υπέστη και αυτή τεράστιο πλήγμα από την όλη κατάσταση.

Πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Τα ερωτηματικά είναι πάρα πολλά, όσον αφορά το πως θα στελεχωθεί το ρόστερ των Μαδριλένων. Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Μερικοί εξ αυτών είναι οι Γκάρεθ Μπέιλ, Γιόβιτς, Νάτσο και Χάμες Ροντρίγκεζ.

Ωστόσο αν αποχωρήσουν, τότε αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως θα πρέπει να… αντικατασταθούν από άλλους ποδοσφαιριστές. Παρ’όλα αυτά φαίνεται πως οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν διαφορετική άποψη. Ζιντάν

Όπως αποκαλύπτει η MARCA, η διοίκηση των «μερένχες» ενημέρωσε τον Ζινεντίν Ζιντάν πως δεν θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν! Αυτό αν μη τι άλλο… αιφνιδίασε το τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Από την άλλη, φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές επιστροφές δανεικών ποδοσφαιριστών. Ο Μαρτίν Οντεγκααρντ είναι ένας από αυτούς. Ο Γάλλος τεχνικός ζήτηση την επιστροφή του Νορβηγού από την Σοσιεδάδ. Ντάνι Θεμπάγιος και Λούνιν είναι δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που αναμένεται να γυρίσουν στο Μπερναμπέου.

Ο Ζιντάν θα έχει συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ μέσα στις επόμενες ημέρες. Μόνο αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση θα υπάρξει η… σκέψη πραγματοποίησης κάποιας μεταγραφής. Η διοίκηση του συλλόγου εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια τον προπονητή της ομάδας και έχει την πεποίθηση πως το υπάρχον ρόστερ μπορεί να πρωταγωνιστήσει και η Ρεάλ να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο την επόμενη σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ