ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τούχελ για Νεϊμάρ: “Παίκτης για τα μεγάλα ματς”

O τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ εξέφρασε την απόλυτη πίστη του για τον Νεϊμάρ για το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Αταλάντα.

Τούχελ για Νεϊμάρ: “Παίκτης για τα μεγάλα ματς”

Ο Νεϊμάρ σύμφωνα με τα λεγόμενα του διανύει την καλύτερη περίοδο του στο Παρίσι. Για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια στο σύλλογο νιώθει να αγαπάει το μέρος που βρίσκεται και μοιάζει να έχει βρει το σκοπό του. Η αποστολή κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το κίνητρο που τον οδηγεί στις κορυφαίες εμφανίσεις του. Άλλωστε γνωρίζει και ο ίδιος ότι μία κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν θα γιγαντώσει το στάτους του.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στα 2 κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στη Ντόρτμουντ για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Έτσι, αποτελεί στοίχημα για τον τον προπονητή του να κάνει το ίδιο και κόντρα στην Αταλάντα. Οι Παριζιάνοι έχουν 90 λεπτά για να περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης και ο Τούχελ με δηλώσεις του τόνισε πως για τέτοια μεγάλα ματς εμπιστεύεται τον Νεϊμάρ.

“Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει πάντα μεγάλη πίεση στον Νεϊμάρ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την πίεση που ασκείται στον Νέι. Αλλά είναι ένα παιδί που του αρέσει, που έχει συνηθίσει να παίζει με αυτήν την πίεση. Είμαστε χαρούμενοι που έχει τη δυνατότητα να τερματίσει τον αγώνα μαζί με τον Κίλιαν – τους αρέσει πολύ να παίζουν μαζί. Του αρέσουν οι μεγάλοι αγώνες και του αρέσουν οι αποφασιστικοί αγώνες. Είναι ένας παίκτης που μπορείς να εμπιστευτείς στους μεγάλους αγώνες. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα κάνει μια μεγάλη εμφάνιση και ότι κρατάει τα κλειδιά για εμάς. Έχει τη νοοτροπία για καταστάσεις όπως αυτή”.

Με μομέντουμ νικητή από τους 2 τελικούς

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ένα μειονέκτημα σε σχέση με την αντίπαλο της. Ότι το πρωτάθλημα της διακόπηκε οριστικά λόγω κορονοϊού με συνέπεια να έχει λίγα παιχνίδια στα πόδια της. Ωστόσο, η ψυχολογία είναι με το μέρος της Παρί μετά τις πρόσφατες νίκες σε τελικούς. Ειδικότερα, η εγχώρια σεζόν έκλεισε με ντρεμπλ για την ομάδα του Τούχελ, η οποία κέρδισε το Κύπελλο Γαλλίας και το Λιγκ Καπ κόντρα στην Σεντ Ετιέν και τη Λιόν αντίστοιχα.

Έτσι, ο Τούχελ παραδέχτηκε ότι αυτά τα 2 τρόπαια αποτελούν την καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία για τους παίκτες του.

“Είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον της Αταλάντας. Είναι μια τεράστια πρόκληση, αλλά υπάρχουν πάντα δυνατότητες. Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, αλλά και ένα ψυχολογικό παιχνίδι. Οι τελευταίες προπονήσεις μας ήταν ένας καλός συνδυασμός συγκέντρωσης και ομαδικού πνεύματος. Υποφέρουμε μαζί, αλλά παλεύουμε και παίζουμε μαζί. Όλοι έχουμε την αίσθηση ότι έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Για εμάς ήταν πραγματικά σημαντικό να κερδίσουμε τους δύο τελικούς. Δεν ήταν εύκολο να επανεκκινήσουμε μετά από μια τετράμηνη παύση και στη συνέχεια τέσσερις εβδομάδες προετοιμασία για να παίξουμε δύο τελικούς ως τα μεγάλα φαβορί. Αυτή ήταν μια μεγάλη πρόκληση διανοητικά για τους παίκτες. Η νίκη, όμως, ήταν η καλύτερη προετοιμασία για αυτό το τουρνουά.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ