ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

ΈΠΟΣ: Από το Παρίσι στα ημιτελικά 3 λεπτά απόσταση (vid)

H Παρί Σεν Ζερμέν ετοίμαζε τις βαλίτσες της επιστροφής για το Παρίσι αλλά μέσα σε 3 λεπτά ανέτρεψε το σκορ και νικώντας με 2-1 την Αταλάντα πέρασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

ΈΠΟΣ: Από το Παρίσι στα ημιτελικά 3 λεπτά απόσταση (vid)

Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Τσάμπονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν κονταροχτυπήθηκε με την Αταλάντα. Οι Παριζιάνοι παρατάχθηκαν χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή, επιστρέφοντας από τον τραυματισμό. Μέχρι το 90ο λεπτό ήταν στα σκοινιά αλλά μέσα σε 3 λεπτά ανέτρεψαν το σκορ, κερδίζοντας με 2-1. Έτσι, πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα βρουν τον νικητή του ζευγαριού Λειψία – Ατλέτικο.

H Παρί βρέθηκε μία ανάσα από το 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό. Ωστόσο, ο Νεϊμάρ έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ απέναντι στον Σπορτιέλο. Η απάντηση της Αταλάντα ήταν άμεση. Ο Πάπου Γκόμεζ σέντραρε για τον Χάτεμπερ, ο οποίος με κεφαλιά ανάγκασε τον Νάβας σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Η γραμμή άμυνας των Ιταλών ήταν πολύ ψηλά, με συνέπεια οι πρωταθλητές Γαλλίας να βρίσκουν πολλούς κενούς χώρους. Ωστόσο, τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο Σαράμπια έδειχνα νευρικότητα στο ξεκίνημα.

Η Αταλάντα έμοιαζε επικίνδυνη ανά πάσα στιγμή με τη μπάλα στα πόδια. Έτσι, στο 27ο λεπτό, ο Πάσαλιτς επωφελήθηκε από μία κόντρα και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο Νεϊμάρ θέλησε να το πάρει πάνω του και 1 λεπτό αργότερα με υπέροχη ατομική προσπάθεια απείλησε την εστία του Σπορτιέλο. Όσο καλός, όμως, ήταν ο Βραζιλιάνος στη δημιουργία κινδύνων στην αντίπαλη περιοχή τόσο σπάταλος ήταν στην τελική προσπάθεια. Συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό έχασε ξανά τεράστια ευκαιρία μετά από λάθος του Χάτεμπερ.

Από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε 3 λεπτά

Και στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση ψηλά της Αταλάντα ανάγκασε συχνά τον Κέιλορ Νάβας σε γεμίσματα, προβληματίζοντας την ανάπτυξη των Παριζιάνων.

Στην επανάληψη, η Παρί έμοιαζε όλο ένα και και πιο εξαρτημένη από τον Νεϊμάρ. Κάθε επίθεση περνούσε από τα πόδια του. Την ίδια ώρα οι “μπεγκαμάσκι” απείλησαν μετά από στατική φάση με τον Τζιμσίτι στο 58ο λεπτό.

Η είσοδο του Εμπαπέ έδωσε μία άλλη πνοή στους Παριζιάνους κάνοντας τους λίγο πιο απρόβλεπτους. Ωστόσο, η Παρί συνέχιζε να έχει προβλήματα στη δημιουργία τελικών ευκαιριών. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 74ο λεπτό για την πρώτη καλή φάση των Παρί στην επανάληψη. Μετά από την κάθετη πάσα του Παρέδες, ο Εμπαπέ παρέλαβε την μπάλα αλλά από πλάγια θέση δε μπόρεσε να νικήσει τον Σπορτιέλο.

Η άμυνα της ομάδας του Γκασπερίνι έμοιαζε εύθραυστη αλλά τα τελειώματα των Νεϊμάρ και Εμπαπέ ήταν αναιμικά. Τα λεπτά περνούσαν και η ομάδα του Τούχελ έδειχνε ανήμπορη να αλλάξει τη μοίρα της.

Όλα αυτά μέχρι το 90ο λεπτό. Ο Τσούπο Μοτίνγκ σέντραρε, ο Νεϊμάρ κοντρόλαρε και πάσαρε για τον Μαρκίνιο, ο οποίος είδε το πλασέ του να μπαίνει στα δίχτυα με περιπέτεια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η επική ανατροπή ολοκληρώθηκε 2 λεπτά αργότερα. Μετά από μία φάση διαρκείας, ο Νεϊμάρ βρήκε κάθετα τον Εμπαπέ, ο οποίος πάσαρε για τον Τσούπ Μοτινγκ που είχε εύκολο έργο για το 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ