ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Γκριεζμάν: Έφερα το playstation, θα μείνουμε καιρό εδώ

Με τα απολύτως απαραίτητα ταξίδεψε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Αντουάν Γκριεζμάν στη Λισαβόνα. Πως θα περνάνε τα βράδια λέει μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Γκριεζμάν: Έφερα το playstation, θα μείνουμε καιρό εδώ

Υπεραισιόδοξος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του κατά τον ερχομό της Μπαρτσελόνα στη Λισαβόνα ο Αντουάν Γκριεζμάν. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην πορτογαλική πρωτεύουσα περιμένοντας τον αυριανό αγώνα. Το βράδυ της Παρασκευής οι «μπλαουγκράνα» δοκιμάζονται ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου στη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θέλει να δει την ομάδα του στη πρώτη του χρονιά να κατακτά το τρόπαιο ανεβαίνοντας στη κορυφή της Ευρώπης. Η αποστολή της Μπαρτσελόνα είναι δύσκολη, όμως ο Γάλλος έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί γνωρίζοντας καλά την ποιότητα των συμπαικτών του. Στις δηλώσεις του δε δίστασε να πει πως εκείνος και οι υπόλοιποι Καταλανοί θα μείνουν στη Λισαβόνα ως το τέλος της διοργάνωσης.

«Η βαλίτσα μου είναι γεμάτη με ρούχα, με τη λογική ότι θα μείνουμε εδώ μέχρι τις 23 Αυγούστου. Έχω φέρει μαζί το Playstation και όλα όσα μου είναι απαραίτητα. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Μπάγερν. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά σε τακτικό επίπεδο και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε την ποιότητα για να περάσουμε στους “4” της διοργάνωσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.

Έτοιμος για την τιτανομαχία ο Γκριεζμάν

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται αύριο το βράδυ στο άδειο Ντα Λουζ κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από το νταμπλ στη Γερμανία. Οι Βαυαροί παρουσιάζονται σαρωτικοί φέτος διαλύοντας κάθε άμυνα που τίθεται απέναντί τους.

Κόντρα στους Καταλανούς αναμένεται να δούμε μια μεγάλη τιτανομαχία. Από τη μία ο Λιονέλ Μέσι και από την άλλη ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Δύο ποδοσφαιριστές που τράβηξαν την ομάδα τους τη φετινή – και όχι μόνο – σεζόν.

Από πλευράς Γκριεζμάν, ο Γάλλος πέρα από το χιούμορ θέλει όσο τίποτα να λάμψει στη Λισαβόνα. Μετά από μια μέτρια πρώτη σεζόν τι καλύτερο για εκείνον να κλείσει με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, με πρωταγωνιστή εκείνον. Η αποστολή της Μπαρτσελόνα όμως είναι πολύ δύσκολη αρχής γενομένης από αύριο βράδυ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ