ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους στέλνει τον Ντιμπαλά στη… Γιουνάιτεντ

Οι «Μπιανκονέρι» παρουσιάζονται πρόθυμοι να πουλήσουν - ακριβά όμως - τον Πάολο Ντιμπαλά χτυπώντας καμπανάκι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουβέντους στέλνει τον Ντιμπαλά στη… Γιουνάιτεντ

Πέρυσι το καλοκαίρι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησαν να αρπάξουν τον Πάολο Ντιμπαλά από τη Γιουβέντους. Η πρώτη πλησίασε όσο κανείς στον Αργεντινό, ωστόσο δεν επετεύχθη ποτέ συμφωνία με τους πρωταθλητές Ιταλίας για τη μετακίνηση του παίκτη.

Φέτος οι «Μπιανκονέρι» εμφανίζονται πιο ώριμοι από ποτέ στο να αποχωριστούν τον 26χρονο άσσο. Ο Ντιμπαλά προέρχεται από μία μεστή σεζόν με αρκετά γκολ και ασίστ στο ενεργητικό του. Κατορθώματα που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση ενός ακόμη ιταλικού πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός ωστόσο και πάλι βρέθηκε στη σκιά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος όπως είναι φυσικό επικεντρώνει όλα τα φλας της δημοσιότητας στο Τορίνο.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και τη νέα σεζόν. Ο Πάολο Ντιμπάλα είναι μεν πρώτο βιολί στην επίθεση όμως και πάλι θα περιοριστεί σε δεύτερο ρόλο. Έτσι με αυτά ως δεδομένα, η Γιουβέντους σύμφωνα με το Gazzetta dello Sport σκέφτεται να βάλει πωλητήριο στον παίκτη. O Ντιμπαλά στόχος της Γιουνάιτεντ

Η Γιουβέντους θέτει τιμή εκκίνησης 100 εκατομμυρίων ευρώ για Ντιμπαλά

Η «Μεγάλη Κυρία» σκοπεύει να παραχωρήσει τον Αργεντινό βάζοντας στα ταμεία της ένα ικανό ποσό, το οποίο αυτομάτως θα διατεθεί στον Πίρλο για μεταγραφές. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, Η Γιουβέντους αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τους επίδοξους μνηστήρες υπό έναν όρο. Οι υποψήφιοι να έχουν στο… πορτοφόλι τους περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφατα μέσω Ισπανίας έγινε αναφορά που συνδέει την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πάολο Ντιμπαλά. Οι Μαδριλένοι ωστόσο έτρεξαν άμεσα να ξεκαθαρίσουν πως κατά πάσα πιθανότητα το φετινό καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί χωρίς μεταγραφές. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει ξανά τον δρόμο στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να κυνηγήσουν τη περίπτωση του 26χρονου άσσου.

Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως τοποθετήσουν ξανά στη λίστα τους τον Αργεντινό. Ειδικότερα, στο στρατόπεδο των «Κόκκινων Διαβόλων» μια πιθανή έλευση του Ντιμπαλά ίσως και να καταλαγιάσει το όνειρο για τον Τζέιντον Σάντσο. Το θέμα είναι αν η Γιουνάιτεντ έχει τη διάθεση να κυνηγήσει τον Αργεντινό. Γιατί το πορτοφόλι το διαθέτει!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ