ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Νέα πρόταση Μίλαν σε Ιμπραΐμοβιτς , εκεί κολλάνε οι διαπραγματεύσεις

Η Μίλαν κάνει ότι περνάει από τα χέρια της για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Τι ζητάει ο Σουηδός για να υπογράψει νέο συμβόλαιο;

Νέα πρόταση Μίλαν σε Ιμπραΐμοβιτς , εκεί κολλάνε οι διαπραγματεύσεις

Στην Μίλαν ετοιμάζονται για την νέα σεζόν που αν μη τι άλλο θα είναι πιο απαιτητική. Ο τρόπος με τον οποίον τελείωσε την φετινή σεζόν η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έφερε αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις του συλλόγου. Η πραγματικότητα είναι πως αν και κανείς δεν αναφέρεται σε… τίτλους, διακαής πόθος των Μιλανέζων είναι η κατάκτηση κάποιου τροπαίου. Βέβαια για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση, καθώς Ίντερ και Γιουβέντους δείχνουν να είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω.

Βασικός στόχος για τους «ροσονέρι» είναι η παραμονή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός άσσος βρίσκεται εδώ και καιρό ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά. Ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει για τον νέο βήμα της καριέρας του.

Από όταν επέστρεψε στην Μίλαν, η πορεία των Μιλανέζων ήταν ανοδική και έδειξε πως μπορεί να ηγηθεί ακόμα και στα…38 του χρόνια! Οι «ροσονέρι» του κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες την τελική τους προσφορά. Μίλαν

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία, η Μίλαν του προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ. Αν μη τι άλλο η πρόταση των Ιταλών κρίνεται ικανοποιητική, αν αναλογιστούμε πως ίσως θα είναι το τελευταίο συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού.

Παρ’όλα αυτά, ο Ζλάταν δεν έχει απαντήσει ακόμα, κάτι που έχει φέρει δυσφορία στις τάξεις της Μίλαν. Οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει καθώς ο Σουηδός ζητάει και κάποιο.. έξτρα μπόνους! Συγκεκριμένα, αξιώνει 500.000 ευρώ σε περίπτωση που η Μίλαν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ επιθυμεί επιπλέον χρήματα σε περίπτωση που ο σύλλογος καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Από την πλευρά τους οι ροσονέρι θεωρούν πως ήδη η προσφορά τους… είναι εξαιρετική και δεν είναι πρόθυμοι να κάνουν περαιτέρω συζητήσεις. Πάντως, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, οι δύο πλευρές θέλουν να βρεθεί σύντομα η λύση και να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ