ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ντέρμπι στα χαρτιά – Διασυρμός αλά… βαυαρικά (vid)

Οι Βαυαροί ισοπέδωσαν τους Καταλανούς επικρατώντας με 8-2 στη Λισαβόνα βάζοντας πλώρη για τη κορυφή του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ντέρμπι στα χαρτιά – Διασυρμός αλά… βαυαρικά (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν αστειεύεται! Πήγε στη Λισαβόνα για να τελειώσει τη δουλειά και να πανηγυρίσει το τρεμπλ. Οι Βαυαροί… ξεσκόνισαν την Μπαρτσελόνα του αποκαρδιωτικού Μέσι και πανηγύρισαν εμφατικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Φλικ επικράτησε με  το ασύλληπτο 8-2 των Καταλανών στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Το σημαντικότερο ζευγάρι της φάσης των «8» ήταν αδιαμφισβήτητα το αποψινό. Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου θα μπορούσε να ήταν η συνάντηση του μεγάλου τελικού του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο η μοίρα τους έφερε αντιμέτωπους νωρίς πέφτοντας στη μάχη σε μονό παιχνίδι ελέω της πανδημίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ της Μπαρτσελόνα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Οι Βαυαροί επιτέθηκαν από τα αριστερά με τον Πέρισιτς να βάζει την μπάλα εντός περιοχής. Ο Λεβαντόφσκι έσπασε εξαιρετικά στον Τόμας Μίλερ και εκεί όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο Γερμανός επιθετικός με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ στο 4′ βάζοντας από νωρίς φωτιά στον αγώνα.

Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα δεν άργησε. Αντιθέτως οι Καταλανοί απάντησαν άμεσα μέσω του Αλάμπα. Ο Αυστριακός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ήταν και η μοναδική στιγμή της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος. Γιατί μετά από το τέρμα του Αυστριακού ήρθε η… καταιγίδα.

Η Μπάγερν κυριολεκτικά έπιασε από τον… λαιμό την Μπαρτσελόνα και την διέλυσε μέσα σε δέκα λεπτά. Τρία τέρματα απανωτά με την άμυνα των «μπλαουγκράνα» να μοιάζει με παιδική χαρά. Η αρχή για το νέο προβάδισμα έγινε από τον Πέρισιτς. Ο Κροάτης πάτησε περιοχή στο 21′ και με διαγώνιο σουτ κέρδισε τον τερ Στέγκεν. Στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Γκνάμπρι με τον νεαρό να δίνει αέρα δύο τερμάτος στην ομάδα του στο 27′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε το μαρτύριο της Μπαρτσελόνα για το πρώτο μέρος. Ο Μίλερ πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα κυμάνθηκε περίπου στα ίδια επίπεδα. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κυριαρχήσουν στο γήπεδο ρίχνοντας το βάρος στην επίθεσή τους. Οι «Μπλαουγκράνα» όντας με την πλάτη στον τοίχο προσπάθησαν να μειώσουν στο σκορ και το κατάφεραν με τον Λουίς Σουάρες στο 57′. Ο Ουρουγουανός με όμορφη ενέργεια βρέθηκε στη περιοχή και με διαγώνιο συρτό σουτ κέρδισε τον Νόιερ.

Η Μπάγερν όμως δεν άφησε αναπάντητο το χτύπημα του Σουάρες. Λίγα λεπτά αργότερα με τον Κίμιχ έδωσε ξανά αέρα τριών τερμάτων στην αναμέτρηση. Το τέρμα ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στον Ντέιβις ο οποίος πέρασε τους πάντες σερβίροντας έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του.

Το πάρτι των Γερμανών δεν έμεινε εκεί καθώς η ομάδα του Φλικ είχε να δώσει και άλλο τέρμα μέχρι το τέλος. Στο 82′ ήταν η σειρά του κανονιού του συλλόγου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να γράψει τη δική τους πινελιά στον διασυρμό της Μπαρτσελόνα. Ο διασυρμός όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς με δύο όμορφα τέρματα μέσα σε τρία λεπτά έγραψε το απίστευτο 8-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΜΠΑΓΕΡΝ MONAXOY

Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβιτς, Γκορέτσκα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Πέρισιτς, Λεβαντόβσκι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 

Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Βιδάλ, Μέσι, Σουάρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ