ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

“Ντόπες” Αρτέτα σε Γουίλιαν με το… καλημέρα!

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, όσον αφορά τη νέα μεταγραφή του συλλόγου που δεν είναι άλλη από εκείνη του Γουίλιαν.

“Ντόπες” Αρτέτα σε Γουίλιαν με το… καλημέρα!

Ο Γουίλιαν όσο χρονικό διάστημα ήταν στην Τσέλσι ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικός για τους “μπλε”. Τα τελευταία χρόνια οι συμμετοχές του μπορεί να μην ήταν τόσο ποιοτικές όσο πιο παλιά. Παρόλα αυτά οι Λονδρέζοι δεν ήθελαν να τον χάσουν. Στόχος τους ήταν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους για μερικά χρόνια. Ακόμη και αν δεν ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Παρόλα αυτά οι κουβέντες που έκαναν οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν και πολύ. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Άρσεναλ. Ο Μίκελ Αρτέτα ήθελε πώς και πώς την απόκτηση του έμπειρου μέσου. Μιας και θεωρεί πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παίκτης στην ομάδα του που μπορεί μέσα στο παιχνίδι αυτά που ξέρει να κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

Έτσι, οι “κανονιέρηδες” τον έκαναν δικό του για τα επόμενα χρόνια. Μία κίνηση που άφησε ικανοποιημένο και με το παραπάνω τον Ισπανό τεχνικό της Άρσεναλ, όπως φάνηκε και με τις δηλώσεις του.

“Ο Γουίλιαν φέρνει στην Άρσεναλ κάτι που δεν υπήρχε και το είχαμε μεγάλη ανάγκη. Αυτή είναι η νοοτροπία του νικητή. Στην καριέρα του τα έχει κατακτήσει σχεδόν όλα. Παρόλα αυτά έχει φιλοδοξίες και την ίδια κάψα που είχε πιο παλιά, ώστε να συνεχίσει να το κάνει αυτό και στο μέλλον με εμάς”, τα λόγια του. "Φτιάχνει" από τώρα τον Γουίλιαν ο Αρτέτα!

“Φτιάχνει” από τώρα τον Γουίλιαν ο Αρτέτα!

Ο Μίκελ Αρτέτα με το που πάτησε το πόδι του και πάλι στο “Έμιρεϊτς” -αυτή τη φορά σαν προπονητής- δεν άργησε να κάνει τη διαφορά. Όχι τόσο πολύ στο τακτικό κομμάτι, παρά σε εκείνο της ψυχολογίας. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει από πρώτο χέρι πως πρέπει να προσεγγίζεις έναν ποδοσφαιριστή και τι θέλει ή δε θέλει να ακούσει.

Μόνο έτσι κατάφερε να αλλάξει πολλά. Γι’ αυτό το λόγο και από τώρα ξεκίνησε να “παίζει” με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, αυτοί δεν άργησαν να μπουν στον… ίσιο δρόμο. Κάτι ανάλογο φιλοδοξεί να κάνει και με τον Γουίλιαν ο Αρτέτα. Όπως ήδη φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις του για τον Βραζιλιάνο χαφ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ