ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Σαν… «ταύροι» σε υαλοπωλείο (vid)

Οι «ταύροι» τις Λειψίας έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και πήραν τη νίκη (2-1) απέναντι στην Ατλετικο Μαδρίτης και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Σαν… «ταύροι» σε υαλοπωλείο (vid)

Παιχνίδι για γερά νεύρα αυτό μεταξύ της Λειψίας και της Ατλέτικο Μαδρίτης για μία θέση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί το κλασικό φαβορί αν ήταν οι Ισπανοί, όμως οι «ταύροι» της Λειψίας έδειξαν τα… δόντια τους. Το ρόσερ του Νάιγκελσμαν ήταν για άλλο ένα παιχνίδι σοβαρό και έτοιμο για μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Από τη μεριά της η Ατλέτικο ήταν με το «μαχαίρι στα δόντια» όπως άλλωστε συνηθίζει πάντα η ομάδα του Σιμεόνε.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από την αρχή της αναμέτρησης. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι και τη μέση του ημιχρόνου για να έρθουν μετά οι γηπεδούχοι και να ισοφαρίσουν στην κατοχή της μπάλας. Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς να έχει μπει γκολ από καμία από τις δύο ομάδες. Αυτό που μας άφησε όμως ήταν υποσχέσεις για ένα πολύ όμορφο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι και έγινε με τους Γερμανούς να προσπαθούν από νωρίς να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το μεγάλο προβάδισμα.  Η θέληση όμως και η προσπάθειά τους βγήκε σε καλό. Κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Ντάνι Όλμο να κάνει το 1-0 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σάμπιτσερ κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Ντάνι Όλμο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νικά τον Όμπλακ.

https://twitter.com/SnapGoal/status/1294004350965161984?s=20

Βέβαια το παιχνίδι όπως προείπαμε είχε από όλα. Η ομάδα του Νάιγκελσμαν πίεσε ακόμη περισσότερο και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Όταν όμως χάνεις σημαντικές ευκαιρίες σε τόσο κρίσιμα παιχνίδι συνήθως το πληρώνεις. Έτσι έγινε και σήμερα με την Ατλέτικο να ισοφαρίζει λίγα μόλις λεπτά αργότερα.

Ο Ζοάο Φέλιξ θα βγει μόνος του στην μεγάλη περιοχή, εκεί θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα και σωστά ο διαιτητής θα υποδείξει πέναλτι. Ο Πορτογάλος εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Κι ευστοχεί. Ισοφαρίζει σε 1-1.

https://twitter.com/YanksRanks/status/1294011366223773696?s=20

Η τύχη όμως όπως λένε ευνοεί τους τολμηρούς έτσι έγινε και με τους Γερμανούς σήμερα. Οι «ταύροι» πάλεψαν, προσπάθησαν έβαλαν κάτω το κεφάλι και κατάφεραν να κάνουν το ακατόρθωτο. Με τη βοήθεια της τύχης και του Σάβιτς κάνει το 2-1. Ο Ανχελίνο κινείται από αριστερά, βγάζει παράλληλα προς τα έξω, ο Αϊνταρά εκτός περιοχής κάνει το σουτ με το δεξί, ο Σάβιτς βγάζει την κόντρα, η πορεία αλλάζει και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Όμπλακ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ