ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πήρε και αυτή την κούπα φέτος ο Κλοπ!

O τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αναδείχτηκε ως ο καλύτερος προπονητής για την σεζόν που πέρασε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πήρε και αυτή την κούπα φέτος ο Κλοπ!

Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν μία… τυχαία για τη Λίβερπουλ. Ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία του συλλόγου. Και αυτό συνέβη χάρη στον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός από τότε που πάτησε το πόδι του στο “Άνφιλντ” κάνει χρόνο με τον χρόνο ολοένα και καλύτερους τους ποδοσφαιριστές του.

Η αρχή στις κούπες έγινε με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι που φέτος πριν από μερικούς μήνες ήρθε και η μαθηματική… κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Κάτι που περίμεναν οι φίλοι του αγγλικού συλλόγου πολλά χρόνια! Συγκεκριμένα 30! Λογικό και επόμενο μετά από μία τέτοια πορεία, που συνοδεύτηκε από πολλά γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο, ο “Κλόπο” να αναδειχτεί ο καλύτερος τεχνικός των αγγλικών γηπέδων.

Ακόμη μία κούπα, λοιπόν, για τον Γερμανό τεχνικό που δείχνει ότι το ταβάνι του είναι ο… ουρανός. Ωστόσο, όπως πολύ καλά ξέρει ο ίδιος το πιο δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή. Αλλά πως θα παραμείνεις σε αυτή για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική σεζόν που θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες! Τα πήρε... όλα μέσα σε λίγους μήνες ο Κλοπ!

Τα πήρε… όλα μέσα σε λίγους μήνες ο Κλοπ!

Οι τελευταίοι μήνες είναι κάτι παραπάνω από καλοί για τον Γιούργκεν Κλοπ. Είναι ονειρικοί! Η αρχή έγινε με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγο μετά ήρθε η κορυφή στο Σούπερ Καπ Ευρώπης και μετά έκανε δικό του και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Παρόλα αυτά η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν άλλη.

Η κούπα της Πρέμιερ Λιγκ. Το σύνολο του Γερμανού τεχνικού τη σεζόν που πέρασε έκανε… όργια. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο που ήταν άκρως αποτελεσματικό. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει και αυτή η κορυφή. Όπως και εν τέλει έγινε. Λογικό και επόμενο ο Κλοπ να αναδειχτεί “προπονητής του μήνα” πέντε φορές.

Και όλα αυτά για έναν άνθρωπο που πολλοί πίστευαν πως είναι “λούζερ”. Ωστόσο, εκείνος έκλεισε πολλά στόματα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ