ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Πλησιάζει στο Λονδίνο και τη Τσέλσι ο Τσίλγουελ

Ο Βρετανός αμυντικός της Λέστερ, Μπεν Τσίλγουελ εμφανίζεται όλο και πιο κοντά στην Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να πλησιάζουν σε συμφωνία με τις «Αλεπούδες».

Πλησιάζει στο Λονδίνο και τη Τσέλσι ο Τσίλγουελ

Είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους στον οποίο ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει επιμείνει πεισματικά. Ο Μπεν Τσίλγουελ είναι ο παίκτης – αποκάλυψη της φετινής Λέστερ. Ο 23χρονος αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τις «Αλεπούδες» πράγμα που τον θέλει την επόμενη σεζόν να μετακομίζει στο επόμενο… επίπεδο.

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο της Τσέλσι. Οι «Μπλε» του Λονδίνου κινούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Μετά τις υπογραφές των υπερταλαντούχων Ζιγιές και Βέρνερ συνεχίζουν ακάθεκτοι την ενίσχυσή τους.

Επόμενοι στόχοι για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είναι οι Μπεν Τσίλγουελ και Κάι Χάβερτζ. Η περίπτωση του δεύτερου δείχνει να είναι αρκετά δύσκολη, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να αξιώνει τεράστια ποσά για να τον αποδεσμεύσει. Αντίθετα, αυτή του 23χρονου αμυντικού της Λέστερ φαντάζει πιο προσιτή, με τις «Αλεπούδες» να περιμένουν από τους Λονδρέζους να τους σεβαστούν στο ακέραιο. Ο Τσίλγουελ πλησιάζει στην Τσέλσι

Τα βρήκαν Τσέλσι και Λέστερ για Τσίλγουελ

Η Λέστερ κοστολογεί τον παίκτης περίπου στα 45 με 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Τσέλσι εξαρχής δεν θέλησε να διαπραγματευτεί. Η θέληση όμως του Φρανκ Λάμπαρντ να αποκτηθεί ο παίκτης αναγκάζει τη διοίκηση να σηκώσει… μανίκια. Σύμφωνα με τους «Times» η Τσέλσι τις τελευταίες ώρες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λέστερ.

Ο Βρετανός αριστερός οπισθοφύλακας αναμένεται να φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία των «Αλεπούδων». Το δημοσίευμα δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το ποσό που έχει προταθεί από την Τσέλσι. Ωστόσο το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως έχουν καμφθεί οι αντιστάσεις και ο 23χρονος αργά ή γρήγορα θα μεταβεί στο Λονδίνο.

Η φετινή χρονιά είναι με διαφορά η καλύτερη για τον ταλαντούχο αμυντικό. Αποτέλεσε βασική επιλογή του Ρότζερς στη Λέστερ συμπληρώνοντας 33 συμμετοχές. Στα περισσότερα παιχνίδια η επιρροή του στο προφίλ της Λέστερ ήταν επιδραστική. Κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του η ταχύτητα και η ακρίβεια στις πάσες. Ένας παίκτης που μπορεί με ευκολία να παίξει όλη την αριστερή πτέρυγα. Πως να μην τον θέλει ο Λάμπαρντ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ