ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Παρί: ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αραούχο, 1-1 ο Ντεμπελέ! (vid)
Εφιάλτης για Κέιν αν μείνει ξανά άτιτλος, αλλά θέλει να δείξει… κουλ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Μπάγερν Μονάχου: Τι έχει να γίνει όταν μπει και ο Σανέ!

Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει να μην έχει αντίπαλο όχι μόνο σε σχέση με τη Μπαρτσελόνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη - Και ο Σανέ περιμένει...

Μπάγερν Μονάχου: Τι έχει να γίνει όταν μπει και ο Σανέ!

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε τη Μπαρτσελόνα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει. Ήταν καταιγιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έδειξε ότι δεν υπήρχει κανένας ανταγωνισμός. Φυσικά, και η Μπαρτσελόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Φυσικά και η ομάδα του Σετιέν δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί ούτε στο ελάχιστο την ομάδα του Φλικ αλλά και καμία άλλη ομάδα που θα βρισκόταν σε ένα καλό επίπεδο. Παρόλα αυτά, αυτή η τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες οφείλεται παραπάνω στην καλή Μπάγερν παρά στην κακή Μπαρτσελόνα.

Όποιος έχει δει τους Βαυαρούς το τελευταίο διάστημα, καταλαβαίνει ότι αυτό που έγινε μόνο τυχαίο δεν ήταν. Η ομάδα έχει βρει τρομερή χημεία, οι παίκτες συνεργάζονται τέλεια και την ίδια στιγμή, πολλοί από αυτούς έχουν φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να μην διαθέτει παίκτες ονόματα όπως στο παρελθόν, αλλά η χημεία που έχει αναπτυχθεί, έχει κάνει τους ποδοσφαιριστές να φαίνονται τρομερά υψηλού επιπέδου μέσα από την παρουσία του στη Μπάγερν και όχι επειδή έγιναν μεταγραφή από κάποια άλλη μεγάλη ομάδα ή επειδή είχαν μεγάλο όνομα στη πιάτσα πριν παίξουν για τους Βαυαρούς.

Την ίδια ώρα, όλα αυτά συμβαίνουν όταν ο Φελίπε Κουτίνιο είναι στον πάγκο και μπαίνει για να δώσει ανάσες στους υπολοίπους. Αυτό ακριβώς, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι η δουλειά που έχει γίνει είναι θέμα ομάδας και όχι προσώπων. Σαφέστατα και καθαρά από θέμα ονομάτων, η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ, το κλειδί όμως δεν είναι αυτό. Η καλπάζουσα πορεία της, ωφείλεται καθαρά σε αυτό που έχει χτιστεί από το σύνολο. Μπάγερν Μονάχου: Τι έχει να γίνει όταν μπει και ο Σανέ!

Υπάρχει ένας Σανέ που περιμένει για την απογείωση

Και καθώς η Μπάγερν πετάει φωτιές και είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, υπάρχει και ένας πολύ καλός λόγος να κοιτάει το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Λερόι Σανέ είναι στη Γερμανία, είναι παίκτης της ομάδας και απλά περιμένει. Περιμένει να απογειώσει τη μηχανή της Μπάγερν. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ, αλλά σκεφτείτε τι θα γίνει μόλις μπει κι εκείνος στην εξίσωση. Και πολύ περισσότερο, σκεφτείτε τι πυραβλοκίνητη αριστερά πλευρά θα φτιάχτεί από τους Σανέ και Ντέιβις. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει ενδιαφέρον για εμάς και θα προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους οπαδούς της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ