ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπένφικα

Επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με την Μπενφίκα ο Καβάνι!

Ο Έντινσον Καβάνι επιβεβαίωσε πως βρίσεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα, ωστόσο υποστήριξε πως δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία...

Επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με την Μπενφίκα ο Καβάνι!

Ο Έντινσον Καβάνι κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν ένας ποδοσφαιριστής με την ποιότητα του Ουρουγουανού βρίσκεται χωρίς ομάδας, τότε είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετοί σύλλογοι που θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Το περασμένο Ιανουάριο έφτασε μια ανάσα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο την τελευταία στιγμή στράβωσε η μεταγραφή του. Ο έμπειρος πλέον άσσος, μετά την απόσυρση των Μαδριλένων, έχει στραφεί στις εναλλακτικές και έχει… αρκετές.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν αρκετά δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπενφίκα. Ο Καβάνι θέλει να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο που θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει ενεργό ρόλο. Οι Πορτογάλοι έχουν όλο το… πακέτο.

Καβάνι

Ο ίδιος με δηλώσεις του, αποκάλυψε πως όντως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα. Παρ’όλα αυτά δεν επιβεβαίωσε πως υπάρχει καμία συμφωνία. Ενώ, υποστήριξε πως θα ήταν υπέροχο να αγωνιστεί με την φανέλα των «αετών».

«Μπορώ να πω πως υπήρχαν συναντήσεις τόσο με την Μπενφίκα, όσο και με άλλους συλλόγους όμως. Αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο, καμία συμφωνία με καμία ομάδα. Δεν είμαι κοντά σε συμφωνία με κάποιον σύλλογο. Όταν θα έχω συμφωνήσει σε όλα, τότε θα ενημερωθείτε επίσημα», είπε.

Η Μπενφίκα είναι μια υπέροχη ομάδα. Πρωταγωνιστεί σε Πορτογαλία και Ευρώπη, ενώ πολλοί Ουρουγουανοί έχουν φορέσει την φανέλα του συλλόγου. Πως γίνεται μια τέτοια ομάδα να μην σου τραβήξει την προσοχή; Αν τα φέρει έτσι η ζωή και αγωνιστώ στην Μπενφίκα, τότε ναι θα είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Πάντως, πορτογαλικά και ισπανικά Μέσα, υποστηρίζουν πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη. Μάλιστα, αναφέρουν πως ο Καβάνι είπε όχι σε προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ για να φορέσει την φανέλα της Μπενφίκα. Στις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το που θα αγωνίζεται ο Καβάνι την νέα σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ