Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιούργκεν Κλοπ: Δήλωση – Βόμβα για το μέλλον του!
Λίβερπουλ

Γιούργκεν Κλοπ: Δήλωση – Βόμβα για το μέλλον του!

Ο Γιούργκεν Κλοπ όχι απλά δεν θα συνεχίσει στη Λίβερπουλ μετά το 2024 αλλά είναι πιθανό να βάλει και τέλος στην προπονητική του καριέρα.

17.08.2020 | 18:19

Ο Γιούργκεν Κλοπ περνά σίγουρα την καλύτερη φάση της καριέρας του. Βρίσκεται σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο όπου έχει δείξει με την δουλειά του τι αξίζει. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Οι παίκτες του και οι οπαδοί τον αγαπούν και παράλληλα κατακτά κάθε χρόνο τίτλους. Έχει χτίσει μία ομάδα που πολλοί θα την ζήλευαν και προχωρά κάθε χρόνο ακάθεκτος.

Υπό αυτό το πρίσμα όλα φαίνονται τέλεια για τον Γερμανό. Ίσως το ίδιο να αισθάνεται κι αυτός. Πάντως, από όσα δήλωσε τουλάχιστον ο ίδιος, δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει την ίδια ζωή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το συμβόλαιο του Γιούργκεν Κλοπ λήγει το καλοκαίρι του 2024 και από ότι φαίνεται δεν έχει πρόθεση να το ανανεώσει. Αλλά δεν σταματά εκεί. Εκείνη η χρονιά μπορεί να είναι η τελευταία του, όχι μόνο όσον αφορά τον πάγκο της Λίβερπουλ, αλλά γενικά την καριέρα του στην προπονητική.

Ο Κλοπ δήλωσε ότι σίγουρα για έναν χρόνο θα μείνει εκτός και μόνο αν καταλάβει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ποδοσφαιρο, τότε θα επιστρέψει στους πάγκους. Στην άλλη περίπτωση που θα είναι εντάξει μακριά από τα γήπεδα και την ένταση του αθλήματος, θα βάλει τέλος στην καριέρα του.

Η δήλωση Κλοπ

«Θα μείνω εκτός για ένα έτος και θα αναρωτηθώ αν μου λείπει το ποδόσφαιρο. Αν δω ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό, τότε θα έχει έρθει και το τέλος της καριέρας μου», είπε ο κόουτς των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version