ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Ο Τσιμίκας ήταν αυτό που χρειαζόμασταν»

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ για ακόμη μία φορά εκθείασε το ταλέντο του Κώστα Τσιμίκα, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της μεταγραφής του.

Κλοπ: «Ο Τσιμίκας ήταν αυτό που χρειαζόμασταν»

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ δεν λέει να καταλαγιάσει. Ο Έλληνας αμυντικός άφησε τον Ολυμπιακό για ένα άλλο λιμάνι της Ευρώπης. Οι «Κόκκινοι» τον υποδέχθηκαν με τις καλύτερες των προθέσεων περιμένοντας από εκείνον να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, Γιούργκεν Κλοπ για ακόμη μία φορά έσταξε… μέλι για τον 24χρονο αμυντικό.

Ο Γερμανός σε δηλώσεις του τόνισε πως Ο Τσιμίκας θα είναι παίκτης – κλειδί για τη φετινή Λίβερπουλ. «Ο Κώστας είναι μια μεταγραφή που δείχνει ακριβώς αυτό που ψάχνουμε, τι χρειαζόμαστε. Νομίζω ότι η αριστερή πλευρά δεν ήταν μια θέση όπου οι άνθρωποι θα είχαν σκεφτεί, ότι χρειαζόμαστε έναν άλλο παίκτη. Δούλεψε αρκετά καλά, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε κανένα ρίσκο ή πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν λιγότερα ρίσκα. Οι δικοί μας πλάγιοι, με τον τρόπο που παίζουμε είναι τόσο σημαντικοί με τις δεξιότητες που έχουν, την ταχύτητα που έχουν, αυτά που κάνουν», πρόσθεσε.

«Σίγουρα, δεν είναι ο πιο έμπειρος παίκτης επειδή ξεκίνησε λίγο αργότερα μια σωστή καριέρα. Αλλά τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια, είναι πραγματικά σε σωστό δρόμο και τότε άρχισε να χτίζει την καριέρα του προφανώς. Είχαμε μια συνομιλία και ήταν πολύ, πολύ θετικός σχετικά με αυτό. Γνωρίζει ότι έχουμε ήδη έναν παγκόσμιας κλάσης full-back», συμπλήρωσε ο Κλοπ. Κλοπ για Τσιμίκα

Κλοπ: Έρχεται μια πολύ δύσκολη σεζόν

«Θα είναι πιθανότατα η πιο έντονη σεζόν στη ζωή μας. Και εξαιτίας του κορωνοϊού, δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε τέλεια γιατί η αγορά δεν είναι έτσι. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς θα είναι τους επόμενους μήνες. Νομίζω ότι είμαστε όλοι μάλλον θετικοί παρά αρνητικοί σχετικά με την κατάσταση στον κόσμο εκεί έξω, αλλά πρέπει ακόμη να εργαστούμε γι αυτό και πρέπει ακόμη να περιμένουμε. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε πιθανό πρόβλημα που έχουμε.

O Ρόμπερτσον και ο Άρνολντ, για παράδειγμα δεν μπορούν να παίξουν κάθε σεζόν 50 και πλέον παιχνίδια, θα περιόριζε την καριέρα τους, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε αυτή τη σωστή επιλογή και είναι σωστή επιλογή. Είναι ένας σούπερ τύπος, ένα πολύ σίγουρο αγόρι, αναιδής και αν θέλετε, να τον παρακολουθήσετε στο YouTube, πιθανότατα οι περισσότεροι υποστηρικτές μας το έχουν ήδη κάνει. Θα έλεγα πολύ συναρπαστικός».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ