ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Επίσημο: Τέλος ο Κλαούντιο Μπράβο από την Σίτι

Μετά από τέσσερα χρόνια οι δρόμοι του Κλαούντιο Μπράβο και της Μάντσεστερ Σίτι χωρίζουν με τον Χιλιανό να αποχωρεί από το Έτιχαντ.

Επίσημο: Τέλος ο Κλαούντιο Μπράβο από την Σίτι

Μετά τον Νταβίντ Σίλβα ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έκλεισε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο λόγος για τον Κλαούντιο Μπράβο, με τον 37χρονο τερματοφύλακα να ολοκληρώνει τη παρουσία του στο Έτιχαντ. Ο Χιλιανός πορτιέρο μετά από τέσσερα γεμάτα χρόνια ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Κλαούντιο Μπράβο το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε από τη Βαρκελώνη στο Μάντσεστερ. Η άφιξή του έγινε μετά από προτροπή του Γκουαρντιόλα στη διοίκηση των «Πολιτών». Ο ερχομός του στο Έτιχαντ έφερε την ηρεμία που άπαντες ήθελαν στα γκολπόστ. Ο Χιλιανός ωστόσο μετά από έναν χρόνο έχασε σταδιακά τη θέση του από τον υπερταλαντούχο Έντερσον. Επιπρόσθετα οι συχνοί τραυματισμοί δεν τον βοήθησαν να ανταγωνιστεί τον Βραζιλιάνο.

Σήμερα ήρθε η στιγμή οι δρόμοι της Μάντσεστερ Σίτι και του Κλαούντιο Μπράβο να χωρίσουν. Ο βρετανικός σύλλογος το μεσημέρι της Τρίτης έκανε γνωστό τον τερματισμό του συμβολαίου του Χιλιανού τερματοφύλακα.  Μπράβο

Πλούσια σε εικόνες η καριέρα του Μπράβο

Ο Χιλιανός αποχωρεί έχοντας ζήσει πολλές ξεχωριστές εμπειρίες με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» τώρα καλούνται να προβούν στη αντικατάσταση του. Εκείνος με τη σειρά του θα πρέπει να πάρει την απόφαση για το επόμενο βήμα. Όντας στα 37 ο Μπράβο σίγουρα έχει στο μυαλό του το τέλος της καριέρας του.

Ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη πατρίδα του αγωνιζόμενος στην Κόλο Κόλο. Λίγα χρόνια μετά από την πρώτη του εμφάνιση ήρθε η πολυπόθητη πρόταση για την μεταπήδηση στην Ευρώπη. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο. Εκείνος από τη πρώτη στιγμή έδειξε τις ικανότητές του ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του.

Η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2014 χτύπησε τη πόρτα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκανε δικό της. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μπαρτσελόνα μετά Μάντσεστερ Σίτι και… παρέα όλα αυτά τα χρόνια η εθνική ομάδα της Χιλής. Εκεί όπου πρωτοστάτησε φθάνοντας στην κατάκτηση δύο διαδοχικών Κόπα Αμέρικα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ