ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

H πρώτη μεταγραφή του Κούμαν στη Μπαρτσελόνα

Ο Ρόναλντο Κούμαν αναμένεται να αποτελέσει το νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα και ήδη σχεδιάζει την πρώτη του μεταγραφή στους Καταλανούς.

H πρώτη μεταγραφή του Κούμαν στη Μπαρτσελόνα

Η απόλυση του Κίκε Σετιέν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα φέρνει τον Ρόναλντ Κούμαν με το ενάμισι πόδι στην Καταλονία. Ο Ρόναλντο Κούμαν έχει δεσμευτεί να γίνει ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Ωστόσο, ο ισπανικός σύλλογος θα πρέπει να πληρώσει μία ρήτρα στην ολλανδική ομοσπονδία για να τον κάνει δικό της. Θυμίζουμε ότι o 57χρονος από το 2018 μέχρι αυτή τη στιγμή αποτελεί τεχνικό της εθνικής Ολλανδίας.

Σύμφωνα με το Sky Sports, οι εκπρόσωποι της Μπάρτσα βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ολλανδικού ποδοσφαίρου για το ποσό αποδέσμευσης του Κούμαν, που έχει ήδη συμφωνήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους “μπλαουγκράνα”.

Στην Μπαρτσελόνα θεωρείται, βέβαιη η πρόσληψή του. Έτσι, σύμφωνα με το Le 10 Sport, ο Κούμαν σχεδιάζει την πρώτη του μεταγραφή. Για την ενίσχυση της Μπαρτσελόνα, βλέπει ως ιδανική προσθήκη τον μεσοεπιθετικό του Άγιαξ, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ.

O άσος του Άγιαξ αποτέλεσε μήλο της έριδος την περασμένη σεζόν για τη Ρεάλ, τη Γιουνάιτεντ και τη Γιουβέντους. Ωστόσο, επέλεξε να μείνει μία ακόμη σεζόν στον Άγιαξ. Αυτό δεν ισχύει πια, καθώς αναζητά το νέο προορισμό της καριέρας του.

Παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα ο Σετιέν

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα αποτέλεσε χθες (17/8) ο Κίκε Σετιέν. Ο πρώην κόουτς της Μπέτις ανέλαβε τους Καταλανούς στις αρχές του Γενάρη πρώτους στου βαθμολογία αλλά έχασε τον τίτλο τερματίζοντας πίσω από τη Ρεάλ. Σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 14 νίκες, 5 ήττες και 4 ισοπαλίες.61

Στη σύντομη θητεία του, οι Καταλανοί αποκλείστηκαν από τη Μπιμπάο στο Κύπελλο στη φάση των “8”. Ο 61χρονος κόουτς έπαιζε το κεφάλι του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η απογοητευτική ήττα με 8-2 από τη Μπάγερν Μονάχου έλυσε τα χέρια των διοικούντων, οι οποίοι δεν άργησαν να λύσουν και επίσημα τη συνεργασία τους μαζί του.

Ο απολογισμός για τον Σετιέν δεν είναι αρνητικός μόνο από πλευράς τίτλων αλλά και από πλευράς θεάματος. Ένας προπονητής που ήρθε γιατί ταίριαζε η φιλοσοφία του με το επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας, δεν κατάφερε ποτέ να κάνει την ομάδα του να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο αυτήν την επιθετικότητα και την ένταση στο παιχνίδι της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ